Białe kobiety są u schyłku swojego całkowitego upadku. Może to i dobrze, że już praktycznie się nie rozmnażają ( ͡°͜ʖ͡°) #blackpill #logikarozowychpaskow
@Davidozz: Psiary już się u nas pojawiają. Ostatnio w Auchanie widziałem laskę trochę po 40 z psem w wózku dla dzieci. Ahh ten postępowy zachód. CARPE DIEM
@Cztero0404: to w sumie trochę żałosne. To tak jakby ktoś się chwalił, że rucha plastikową lalę, bo nie może mieć prawdziwej kobiety. I są takie osoby, ale nadal cringe
@Davidozz: To, że czegoś nie rozumiesz lub nie zgadzasz się z tym, nie oznacza iż jest żałosne. Moim zdaniem na przykład jest to całkowicie zrozumiałe aczkolwiek bardziej u nastolatek a nie u dorosłych kobiet dobrze
To, że czegoś nie rozumiesz lub nie zgadzasz się z tym, nie oznacza iż jest żałosne.
Ale ja świetnie rozumiem na czym polega symulowanie sobie macierzyństwa domowymi zwierzątkami. I nadal uważam, że to żałosne. To jak leczenie problemów psychicznych używkami. Korzystanie z substytutu zamiast zmierzenie się z problemem i próba jego naprawy.
Podałeś przykład kobiet które miały już swoje dzieci. A co z bezdzietnymi kobietami? A co z facetami mającymi psy, czy u nich magicznie ten instynkt się nie pojawia? ( ͡°͜ʖ͡°)
@Davidozz: no ale nie ma tak że opieka nad psem pobudza w każdej kobiecie instynkt macierzyński a w facetach nie pobudza nic xD tak świat nie działa. Facet może nie ma instynktu macierzyńskiego ale "ojcowski" posiada.
#blackpill #logikarozowychpaskow
Ale ja świetnie rozumiem na czym polega symulowanie sobie macierzyństwa domowymi zwierzątkami. I nadal uważam, że to żałosne. To jak leczenie problemów psychicznych używkami. Korzystanie z substytutu zamiast zmierzenie się z problemem i próba jego naprawy.
Nie wiem, zapewne jakieś istnieją. Ja sobie tylko teoretyzuję ( ͡° ͜ʖ ͡°)
https://www.telegraph.co.uk/news/science/11140064/Pets-bring-out-womens-maternal-instincts-brain-scans-suggest.html
https://www.mdpi.com/2076-0760/8/4/126
Podałeś przykład kobiet które miały już swoje dzieci. A co z bezdzietnymi kobietami? A co z facetami mającymi psy, czy u nich magicznie ten instynkt się nie pojawia? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
W drugim linku.
Zapewne nie, bo są facetami xD
Poza tym, to żaden argument. Kobieta to kobieta. Instynkt to coś wbudowane w człowieka, nie aktualizuje się nagle po porodzie