Aktywne Wpisy
inko-gnito +51
Ktoś rozumie ten fenomen posiadania jak największej ilości samochodów w polskich domach? Coraz częściej widzę sytuacje, gdzie liczba samochodów=liczba dorosłych mieszkańców+1 i jeszcze do tego traktor xD
Niektóre podwórka wyglądają jak komisy. Znakiem szczególnym tych komisów jest wiek aut. Wszystkie auta są pełnoletnie lub zbliżają się do pełnoletności.
#motoryzacja #samochody #polska
Niektóre podwórka wyglądają jak komisy. Znakiem szczególnym tych komisów jest wiek aut. Wszystkie auta są pełnoletnie lub zbliżają się do pełnoletności.
#motoryzacja #samochody #polska
Savvv +57
Dlaczego ludzie świadomie kupują klawiatury bez części numerycznej? Autentycznie pytam, dlaczego to jest popularne? #kiciochpyta #pcmasterrace
Widzę, że nie mogę ustosunkować się do twoich wysrywow i „badań naukowych” wiec pisze to tutaj xD Skoro 90% facetów jest do kitu bo ani nie ma urody ani odpowiedniego charakteru to co w tym dziwnego? Kobiety lecą na jakość a nie na ilość jak wy, więc wolimy szukać najlepszego niż zadowalać się ochłapami. Dla nas byle jaki chłop to żadna atrakcja, lepiej być singielką niż się męczyć z jakimś kmiotem. Dopóki p0lacy będą prezentowali taki poziom jak prezentują, to liczba inceli będzie drastycznie wzrastać. I zdradzę wam sekret: to wasza wina bo o siebie nie dbacie i nad sobą nie pracujecie :))) Chcesz mieć atrakcyjną kobietę = musisz spełniać jej wymagania. Jeśli nie, to zostaje ci renatka. Im szybciej to zaakceptujecie, tym lepiej dla was :)))
PS. mały pro tip - jak nie chce ci się myć pod pachami, musisz mieć kupę kasy. Wtedy smrodek robi się przyjemniejszy w odbiorze.
Podkreślam że ten dobór do top 10% dotyczy też kobiet.
@WyzwolonaPodrozniczka: mordo wiesz że kobiety żyją ok 80lat? Popytaj kobiet jak wygląda samotna starość. Możecie sobie żyć w tej bajce tylko dlatego, że my ja dla was, jak dla dzieci, stworzyliśmy. Jeśli odpowiednia ilość mężczyzn przestanie się w to bawić bajka się skończy.
ps. Polecam sobie przeczytać \ pójść do teatru na "Małe zbrodnie małżeńskie" ( ͡º ͜ʖ͡º)
Z tym czy facet będzie się wolał dostosować zamiast być sam to bym polemizował ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Tylko ty masz błędne przeświadczenie że Facet się dostosuje żeby nie być sam
Sorki ale też mam pewny poziom z którego nie ma zamiaru schodzić nawet gdyby wiązalo się to z samotnością a jak na razie jakoś nie mam na co narzekać ;)
Może typowy przegryw będzie miał takie podejście kto wie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dlatego mówię jeżeli trafisz na przegrywa być może będzie taka jak mówisz
Ale jezeli trafisz na osobę znającą swoją wartość to nawet na to nie licz :)
Będzie wolał być sam niż zmniejszać swoje wymagania i być z byle kim