Wpis z mikrobloga

#p0lka @Little_Makak
Widzę, że nie mogę ustosunkować się do twoich wysrywow i „badań naukowych” wiec pisze to tutaj xD Skoro 90% facetów jest do kitu bo ani nie ma urody ani odpowiedniego charakteru to co w tym dziwnego? Kobiety lecą na jakość a nie na ilość jak wy, więc wolimy szukać najlepszego niż zadowalać się ochłapami. Dla nas byle jaki chłop to żadna atrakcja, lepiej być singielką niż się męczyć z jakimś kmiotem. Dopóki p0lacy będą prezentowali taki poziom jak prezentują, to liczba inceli będzie drastycznie wzrastać. I zdradzę wam sekret: to wasza wina bo o siebie nie dbacie i nad sobą nie pracujecie :))) Chcesz mieć atrakcyjną kobietę = musisz spełniać jej wymagania. Jeśli nie, to zostaje ci renatka. Im szybciej to zaakceptujecie, tym lepiej dla was :)))
  • 18
  • Odpowiedz
  • 2
@Mamaboss Cholera coś w tym jest... chyba dzisiaj umyje się pod pachami...
PS. mały pro tip - jak nie chce ci się myć pod pachami, musisz mieć kupę kasy. Wtedy smrodek robi się przyjemniejszy w odbiorze.
  • Odpowiedz
@Mamaboss: Oczywiście, że tak. Incele mają ból dupy bo kiedyś kobiety brały byle chłopa byleby przetrwać a teraz już tak nie jest. Wtedy były do tego zmuszone bo nie pracowały ale teraz jak są niezależne to nie muszą się godzić na bagno. A faceci dalej mentalnie siedzą w epoce kamienia łupanego i myślą, że kobiety sobie bez nich nie poradzą. A tu zonk... bo nie dość, że radzą sobie świetnie, a
  • Odpowiedz
@Mamaboss racja. tylko że to działa też w drugą stronę. jeśli chłopak po 3 latach spotykania się nawet nie myśli o ślubie to oznacza, że nie jesteś w tych 10% poszukiwanych a dla niego dziewczyna jest (nomen omen) zapchajdziurą
  • Odpowiedz
@Mamaboss ślub to taki skrót myślowy. generalnie chodziło mi tu o większe zaangażowanie. nie a w twkim związku żadnej lojalności czy zwykłej uczciwości wobec drugiej osoby.
  • Odpowiedz
@Poldek0000: Oczywiście. Z tymże facet marzący o królewnie w końcu i tak podejdzie do tematu pragmatycznie i poleci na tą przeciętną, która go zechce a kobieta poniżej pewnego poziomu nie zejdzie i będzie wolała być sama niż z facetem, który jej nie pociąga. Dlatego właśnie to facet musi się dostosować do wymagań kobiet a nie odwrotnie :)))
  • Odpowiedz
będzie wolała być sama

@WyzwolonaPodrozniczka: mordo wiesz że kobiety żyją ok 80lat? Popytaj kobiet jak wygląda samotna starość. Możecie sobie żyć w tej bajce tylko dlatego, że my ja dla was, jak dla dzieci, stworzyliśmy. Jeśli odpowiednia ilość mężczyzn przestanie się w to bawić bajka się skończy.
  • Odpowiedz
@Poldek0000: No nie sądzę... stary facet jest tak samo nieapetyczny jak starsza kobieta. Napatrzyliście się na milionerów z młodymi dzierlatkami i się wam wydaje, że przeciętny p0lski janek z najniższą krajową też będzie miał takie samo branie w wieku 60 lat xD Zresztą te młode dziewczyny też nie lecą na tych mężczyzn z powodu ich atrakcyjności fizycznej tylko dla dobrobytu, co jest oczywiste. Ale dalej się oszukujcie, że w mocno dojrzałym
  • Odpowiedz
@WyzwolonaPodrozniczka:
Tylko ty masz błędne przeświadczenie że Facet się dostosuje żeby nie być sam
Sorki ale też mam pewny poziom z którego nie ma zamiaru schodzić nawet gdyby wiązalo się to z samotnością a jak na razie jakoś nie mam na co narzekać ;)
Może typowy przegryw będzie miał takie podejście kto wie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@DestroyersPL: No to to samo dotyczy kobiet. Dlaczego jest tylu inceli? Właśnie dlatego, że kobiety wolą być same niż być z facetem niskiej jakości. Nie kwestionuję faktu, że u mężczyzn może być podobnie, ale oczywiście tylko u tej "lepszej" części jak wspomniałeś. Spora większość weźmie każdą, która się nawinie byleby mieć dostęp do c!py :)))
  • Odpowiedz
@Mamaboss: Spędziłem całe lata na wyjazdach zagranicznych służbowych. Wchodząc do pokoju w hotelu gdzie było np dwóch moich pracowników nigdy nie czułem żadnego zapachu. Wchodząc do pokoju gdzie były pracownice po prostu smród był nie do zniesienia. Raz zaprosiłem dwie pracownice i jednego pracownika do mojego pokoju na wino. Jak jedna z pracownic zdjęła buty to tak #!$%@? że musiałem otworzyć okno. Sorry ale to wy p0lki macie problem z higieną.
  • Odpowiedz