Jesteśmy potęgą! Pragnę jednak zauważyć, że nadal nam daleko w UE do Włochów czy Greków - twórców starożytnych cywilizacji. Nie dziwi mnie w ogóle, że zamiast #!$%@?ć u janusza za minimalną krajową wolą korzystać z uroków życia w słonecznych, rajskich wręcz okolicznościach przyrody. p0lskie homo sovieticus zaprogramowane do #!$%@? na majątki obcych nie są nawet w stanie przetrawić swoimi czułkami, że tak można żyć. Echhh, szkoda, że nie przyszło się na świat gdzieś na Sycylii albo na Krecie... no nic, idę neetować dalej, może sobie zaraz pójdę na krótki spierdotrip do lasu :)) #przegryw #neet
@PrawaRenka: @StaryDziad12 jest różnica między neetem z wyboru bo ktoś ma bogatych rodziców. Mówię tu o neetcie gdzie masz znajomych, dziewczynę, jezdzisz na wycieczki gdzie wszystko fundują ci rodzice, a neetem spowodowanym #!$%@?, byciu aspołecznym bez żadnych znajomych. Neety z Włoch należą do tej pierwszej grupy.
@guguszp Ja nie mam bogatych rodziców i neetuje sobie na ich utrzymaniu, ale mam choroby psychiczne, które mocno utrudniają mi życie, z domu wychodzę tylko jak muszę tzn. do sklepu, lekarza itp. #!$%@?
@Puszczanin: Ale zazdro dla Greckich, Rumuńskich i Włoskich neetów za wykręcenie tak wspaniałego wyniku. Niestety dla p0lski wynik nie do odrobienia, wizja budowania potężnej gospodarczo p0lski za psi #!$%@? jest zbyt głęboko zakorzeniona w umysłach niewolników...
@Puszczanin: wlochy prawie 30%, cos wspanialego, szanuje w opor. a polskie wagies jebia po tych januszeksach i korpo obdarci z jakiejkolwiek godnosci zeby miec na splate kredytu dla zyda, no i oczywiscie jeszcze na samotne mamy, braci ukraincow, urzedasow nierobow i patole 800+ musza oddawac 60% tego co zarobia XDDDDDDDDD
#przegryw #neet
Komentarz usunięty przez moderatora
#!$%@?