Wpis z mikrobloga

Kupiłem sobie ten nowy automat pacmana i żeby układać trochę dłużej niż zwykle wymieszałem wszystkie klocki. I co? I nigdy więcej tego nie zrobię XD

Szukanie po 5 minut małych elementów które miało się 10 razy przed oczami, segregowanie elementów po kolorach żeby było łatwiej znaleźć i dużo żałowania że się to zrobilo- normalnie ułożenie dwóch paczek zajmuje może z 1h przy oglądaniu tv? To wczoraj układałem ponad 4h i żona jeszcze pomagała szukać klocków XD
A niedawno chciałem zrobić challenge i wymieszać wszystkie swoje zestawy (czyli jakieś 20k elementów) i układać po kolei, sądzę że to byłby absolutny koniec hobby #lego
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@tluczek_do_kartofli Zawsze mnie dziwiło, jak ktoś pisał, że wysypał wszystko na kupę "żeby była dłuższa zabawa". Ja LEGO traktuję jako coś dla miłego spędzania czasu i odstresowania się. Jak się skończy, to trudno, robię coś innego, a nie takie sado maso odwalać. Co kto lubi, może to ja jestem zbyt znerwicowany codziennym życiem, żeby dokładać sobie kolejnych nerwów i bawić się w sumie bezsensowne szukanie igły w stogu siana. :)
  • Odpowiedz