Aktywne Wpisy
xBURNx +458
Rzadko się tu udzielam ale jest nocna, proszę o wsparcie. Siostra jest w szpitalu po wypadku jako pasażer, przeżywam to niesamowicie. Jest w śpiączce, ma liczne zĺamania miednicy, uszkodzoną śledzione, wątrobę, i nerkę (╥﹏╥) po prostu czułem że muszę jej to napisać, najprawdopodobniej nie pamięta wypadku
Kagernak +109
Zaktualizowana lista propagandzistów została dołączona do najnowszej wersji dodatku oznaczającego propagandę na wykopie -> https://linktr.ee/wykopcan
Ponadto poprawiono kolorowanie nicków w powiadomieniach.
#neuropa #bekazprawakow #bekazpisu #bekazkonfederacji
Wspólne tematy PiS+Konfa:
- LGBT nieustannie
- lewacy
- ekooszołomy
@Skorvez_957_: nie śledzę polityków lewicy, ale wydaję mi się, że głównie w tym temacie krzyczeli na rząd, tk. Natomiast faktem jest, że lekarze też mogliby się postawić, ale mają wywalone. Każdy "kto rodził" wie co się odwala na porodówkach.
Z resztą się mogę nawet zgodzić :)
@Skorvez_957_: Bo idiotom nie wytłumaczysz na przykład, że nasz węgiel to nie jest żadne "czarne złoto" tylko j----y kamień u szyi dla gospodarki.
@beerman: XD
Objawy tego rigczku to mamy właśnie teraz np. kobiety umierają na porodówkach, brak kasy z KPO, brak kasy na ukraińskich imigrantów, problemy z kopalnia Turów, wysokie ceny energii elektrycznej itd.
@Skorvez_957_: Ja takim optymistą nie jestem. Co by się nie działo to większość z tych zapatrzonych w pis tylko czeka, żeby to partia im partia winnego wskazała zamiast pomyśleć samodzielnie.
Wy już faktycznie przestańcie z wypisywaniem tych głupot o Konfie, bo jeszcze się okaże, że sami będą rządzić po wyborach, analizując poziom waszej propagandy w stosunku do sondaży wzrostów poparcia.
Dla normalnych to robicie z siebie pośmiewisko, a dla was to dużo lekcja od życia i chwila
Upamiętnienie 80 rocznicy mordu na Polakach jest dla ciebie czymś nienormalnym?
Znowu się sam zaorałeś. Ty to chyba lubisz?
No i nie kłam, bocie. Nie obserwuję waszego tagu. Zbyt odmóżdża.
XD
a lew123 to chyba Bloodhorn bo jak mu zbanowali konto to zaraz te się pojawiło i treści identyczne
@Rolnikt: oprócz osób, które promują konfederację/pis to niewiele jest użytkowników, którzy promują inne ugrupowania. Jest taki jeden i on widnieje na liście dodatku nawet na tej licie TOP20.