Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +224
To jest najlepszy gif w historii polskiego internetu, deal with it.
Bodajże kabarety w Opolu 2006, Janusz z wąsem nie wyrabiający ze śmiechu na pierwszym planie. Syn, znajomy albo jeszcze ktoś inny obok buja się do przodu i w tył tak jak on. W lewym górnym rogu gość niczym z ruskiej mafii wypuszcza dym z papierosa z wyrazem twarzy zażenowania miejscem, w którym się znalazł. Całość dopełnia logo TVP1.
#polska
Bodajże kabarety w Opolu 2006, Janusz z wąsem nie wyrabiający ze śmiechu na pierwszym planie. Syn, znajomy albo jeszcze ktoś inny obok buja się do przodu i w tył tak jak on. W lewym górnym rogu gość niczym z ruskiej mafii wypuszcza dym z papierosa z wyrazem twarzy zażenowania miejscem, w którym się znalazł. Całość dopełnia logo TVP1.
#polska
źródło: temp_file4898143627314889059
Pobierz
MikSob1985 +102
Dzień dobry :)
Mija mi 9 lat pracy na Uniwersytecie Gdańskim ;)
Dobrego tygodnia Państwu życzę 👋
#gdansk #oliwa #uniwersytetgdanski
Mija mi 9 lat pracy na Uniwersytecie Gdańskim ;)
Dobrego tygodnia Państwu życzę 👋
#gdansk #oliwa #uniwersytetgdanski
źródło: temp_file4137866449405802892
Pobierz

Dobry to dla palacza z ponad 40-letnim doświadczeniem, który generalnie na takie wynalazki nie patrzy przychylnym okiem?
@worm_nimda: Iqos albo glo.
Dla mentolowych tylko iqos- trochę cięższy w czyszczeniu, ogólnie lepszy smak niż w glo (subiektywnie).
Glo tańsze, spora oferta smaków, możliwość wykupienia abonamentu w esmokingworld z dostawą do paczkomatu (wychodzi wtedy najtaniej), łatwiejsze w utrzymaniu.
Ogólnie dobrze jest jak te urządzenia wytrzymają 3 lata ;)
@aresius: możesz napisać więcej? Nic nie znalazłem. O ile taniej wychodzą wkłady? Gdzie się rejestruje?
@azertaker: Jedna wizyta w esmokingworld, zakładasz konto esmokingclub i podpisujesz umowę (wygooglaj jedno i drugie). Potem jest prosto: Po każdej zapłacie przygotowują paczkę, jak nie zapłacisz jakiś czas to umowa chyba wygasa. Skład paczki w obrębie umowy możesz zmieniać przed każdym zamówieniem. Przy opcji diamond (40 paczek) wychodzi 8,49 paczka. Dodatkowo zbierasz jakieśtam punkty i możesz
@azertaker: Nie ma. Czasem są promocje np. na stacjach danej marki typu 9+1 gratis czy w punktach iqos, ale nie bardzo mam pomysł gdzie to znaleźć/śledzić.
Komentarz usunięty przez autora