Aktywne Wpisy
Lujaszek +31
Nie jestem jakimś tam kozakiem majsterkowiczem, ale akurat robię remont i cierpię na brak podstawowych narzędzi jakie powinien mieć każdy w domu, tzn kątówki, porządnej wkrętarki, czy jakiś w miarę wytrzymałych śrubokrętów.
Zaczynam szukać kompletu takich narzędzi.
Chciałbym coś, co na potrzeby domowe wytrzyma długie lata :)
Znalazłem jakąś markę której nie znam "RYOBI"
#budownictwo #budujzwykopem #narzedzia #majsterkowanie #pytanie
Czy ktoś używa ich sprzęt ? mógłby mi coś podpowiedzieć, szukam zestawiku do
Zaczynam szukać kompletu takich narzędzi.
Chciałbym coś, co na potrzeby domowe wytrzyma długie lata :)
Znalazłem jakąś markę której nie znam "RYOBI"
#budownictwo #budujzwykopem #narzedzia #majsterkowanie #pytanie
Czy ktoś używa ich sprzęt ? mógłby mi coś podpowiedzieć, szukam zestawiku do
macias-mackowiak +455
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
#bozecialo #bekazkatoli
@SzycheU: Bo jest różnica między strajkiem, który odbywa się spontanicznie, kiedy jest pilna potrzeba a z góry zaplanowanym happeningiem. Nikt nie twierdzi, oprócz konserw swoich memach i "masakracjach", że wirus omijał takie skupiska jak Strajki Kobiet.
Jak już tak chcesz porównyać to porównaj taką imprezę do parad równości, które z powodu pandemii się nie odbyły.
Nie mówię tutaj czy to popierałem czy nie tylko o samym zagrożeniu, które było nieważne czy na procesji w kościele czy na protestach kobiet.
Dla kogoś, kto jest zagorzałym katolikiem pójcie w procesji może być niebywale ważne i jestem w stanie to sobie wyobrazić mimo, że do kościoła nie chodzę ale mam takie osoby w rodzinie.
@SzycheU: Nie, ale była wyższa konieczność.
@SzycheU: Eee, #!$%@? takie. Nawet Kościół stwierdzał wtedy, że te ważne potrzeby można wypełniać online.