Aktywne Wpisy

John_Galt +6
#!$%@? mi wyszły te poziome to zacząłem robić na pałkę.... nie wiem, cisnąć dalej?

aluzja +5
Zwykle czyta się tutaj narzekanie na przeciwną płeć.
Moje pytanie jest takie, czego zazdrościmy przeciwnej płci?
Ja mężczyznom zazdroszczę logicznego myślenia, analitycznego, nastawionego na rozwiązywanie problemów.
Takiej wewnętrznej energii dążącej do osiągnięcia sukcesu.
No i możliwości sikania na stojąco( ͡° ʖ̯ ͡°)
#rozowepaski #niebieskiepaski
Moje pytanie jest takie, czego zazdrościmy przeciwnej płci?
Ja mężczyznom zazdroszczę logicznego myślenia, analitycznego, nastawionego na rozwiązywanie problemów.
Takiej wewnętrznej energii dążącej do osiągnięcia sukcesu.
No i możliwości sikania na stojąco( ͡° ʖ̯ ͡°)
#rozowepaski #niebieskiepaski
W 1 i 2 odcinku przynajmniej 3 dziewczyny wyjątkowo mocno zasugerowały Ventylowi że jego kostium z Allegro to zdecydowanie zły wybór, aby zaimponować. Co robi Ventyl? Zakłada swój strój cyrkowy aby zrobić wrażenie na Luizie, a następnie na setce mówi że to damska wersja niego. Luiza genialnie rozgrywa Ventyla i potrafi dostosować się do rozmówcy, a chłopak nawet nie wie że już jej mixem sojusznika i zupki chińskiej jednocześnie. Tekst Luizy w rozmowie z Wixonem "ale ja nie zdąrzyłam w tej konkurencji nawet wystartować" piękny.
Cipołaj - nie odrobił lekcji i nawet nie starał się ukrywać że jest narcyzem z przerośniętym ego - tekst sugerujący że po programie odzywały się do niego same brzydkie dziewczyny i nie był zainteresowany to złoto.
Domi - zmiany wizualne na plus i właściwie tyle - dowiadjujemy się że Ventyl dostał od niej kiedyś kosza, a w programie chyba Gjacz jest zainteresowany.
Kolejny odcinek zapowiada się niezwykle zacnie - będzie creme de la creme programów reality czyli dymy i nie mogę się doczekać :)))) Zjawka sugeruje że Gjacz się "wkujwił" i poleci domino, zatem je je je :)