Wpis z mikrobloga

#hotelparadise Nadrobiłam odcinki. Z wielkim trudem bo przy 2 odcinkach tygodniowo jakoś trudno złapać rytm tego sezonu, ledwie się człowiek wkręci po czym 5 dni czekania.
Po cichu liczę że Blondino przestanie tak cwaniakować ale w 1 sezonie też zaczął jako pajac, dopiero pod koniec był całkiem spoko. Uszaty mnie rozwalił swoim oburzeniem i komentarzem że ludzie tutaj są tchórzami jak sam nie miał odwagi cywilnej by pogadać z Baśką. Po wpisach tutaj spodziewałam się wyjścia w stylu Żmijów a w sumie tylko wyszła z niej lekka Jugolka. Reszta w sumie bez zmian: Sara się ślizga, Julka bełkocze, Wentyl wkurza, a Gjacz... Wszyscy zwrócili uwagę na jego koszule ale te gatki z wielkim logo XD Normalnie jak ściągnięte z prestiżowego tyłka Prestiżowego Łukasza. Ogólnie to mam nadzieję że nie będzie w tym sezonie lasek ze stajni Gjacza oraz jego kumpli tylko właśnie ludzie z którymi miał nie po drodze żeby było ciekawie choć po aktywnościach żmijowej cheerleaderki już lekko widać jak się mogą układać sympatie i antypatie naszego stłatega. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • 4
@Dewasta: ja nie korzystam już z insta, więc jakbyś miała stamtąd jakieś smaczki, to byłoby super (myśle, że nie tylko dla mnie ;)) jakbyś się podzieliła.

Edit: a…okej, bo jednak nie o insta a o Wykopie piszesz. Ale dalej podtrzymuje to pierwsze ;)
@Dewasta: aaaaa sorry mój mózg coś wolno dziś działa. Tak no to ja już pisałam jak się sympatię kształtują i patrząc tak pobieżnie po insta pokrywa się to z Twoją teoria i powiązaniach z Gjaczem.