Aktywne Wpisy
Fucktyczniee +1
Viado +14
Jak dla mnie jest to jedna wielka mistyfikacja. Zbyt gładko to idzie. Serio wierzycie że ot tak sobie można podjechać kolumną wojskową pod samą moskwę z zamiarem przewrotu wojskowego i nikt nic nie zrobi? Możliwe że w planach jest odpalenie atomówek i zwalenie winy na grupę wagnera, kijów albo warszawa będą rozwalone a putin dalej będzie kryty i nikt mu nic nie zrobi.
#ukraina #wojna #wagner #rosja
#ukraina #wojna #wagner #rosja
Właśnie szukałem turystyka i wpadł mi w oko ten model, zarówno z powodu ceny jak i wyglądu/potencjalnej wygody. Niestety dopiero jutro jadę obejrzeć i ewentualnie przejechać.
#motocykl #motocykle
@PiotrFr: nie martw się. sam muszę sobie zawsze w głowie po 5 razy sprawdzac czy to 20 lat minęło od lat 90 czy już 30 itd. xD
Musisz się najpierw przejechać, a dopiero potem zajmij się resztą. Bo stara GW ni cholery nie przypomina motocykla (nawet innych wielkich turystyków) w jeździe. Bliżej mu do Fiata Ducato z urąbanymi dwoma kołami z jednej strony ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Albo polubisz, wtedy obejrzyj resztę dokładnie, albo się od razu zniechęcisz, więc oszczędzisz sobie czasu i fatygi.
OK, teraz dopiero doczytałem, że to rocznik 1980, a
Tak ale sprawdź jak z częściami. Do starych Japończyków to jest dramat, zwłaszcza że taki goldwing w eu to rzadkość
@paczelok: regulacja gaźnika to będzie twoje najmniejsze zmartwienie jeśli ten motocykl będzie w nie idealnym stanie i z przebiegiem do 70 tys km.
@paczelok: wszystko zależy ile ten motocykl stał na słońcu i w jakich temperaturach jeździł i oczywiście ile naprawdę ma km przejechane.
Promienie UV i wysoką temperatura powodują kruszenie się plastikowych obudów od przewodów oraz kostek, a także gumowych łączeń.
Gumowe elementy są także w lagach, hamulcach, przy gaźnikach.
Ogólnie rozejrzyj się za nowymi częściami do tego sprzętu jak z dostępności. Np, uszczelniaczy zaworowych, środków
@PolishPsycho: Jeśli komuś się podoba, to hot. Jak przyjdzie do serwisowania, to #!$%@? NOT. Ale o tym już chyba zostało napisane. Jak lubisz się bawić w archeologa i przekopywać sieć za częściami, to powodzenia.