Aktywne Wpisy
grzypAtomowy +1283
Rodzinka z kijanki powinna stać się polskim floydem. Mamy trupa i zamieszych w to policjantów. Jeśli ktoś ma trochę zmysłu politycznego dzisiaj pod prokuratura powinien być pierwszy protest. Masowe protesty antyrządowe w czasie kampanii.. ale się rozmarzylem #a1 #piotrkowtrybunalski #wypadek

Wojciech_Skupien +668
Dopóki nie miałem dziecioka w wieku przedszkolnym, żyłem w błogiej nieświadomości, że na początku jesieni, gdy tylko pierwsze liście zaczną spadać z koron drzew, rozpoczynają się #!$%@? igrzyska w zbieraniu kasztanów.
Mój 3-latek dostał zadanie domowe, żeby pozbierać dary jesieni. Kasztany, żołędzie, szyszki, jakieś kolorowe liście.
Wziąłem młodego do pobliskiego parku, gdzie moim oczom ukazał się batalion matek z dziećmi z reklamówkami z biedronki. Dzieci przepocone, matki #!$%@?, że nie mogą tiktoka
Mój 3-latek dostał zadanie domowe, żeby pozbierać dary jesieni. Kasztany, żołędzie, szyszki, jakieś kolorowe liście.
Wziąłem młodego do pobliskiego parku, gdzie moim oczom ukazał się batalion matek z dziećmi z reklamówkami z biedronki. Dzieci przepocone, matki #!$%@?, że nie mogą tiktoka

pis peło, peło pis i wieczny koalicjant PSL. a konfederacja przecież to zło. jak już w Tusku widzicie znowu Mesjasza to w tym kraju dalej nie będzie "normalnie"
p.s ja głosowałem i głosuję na konfederację (bo mogę)
#niepopularnaopinia #marsz #konfederacja #polityka
@Asullo: współczuję xD
@gardzenarodowcami: jakby nsdap dalej istniało to pewnie by ci się spodobało
@Asullo: nie będę nikomu pisał na kogo ma głosować ale ja jestem zmuszony zagłosować na Koalicje Obywatelska, ponieważ jest jedyną partią zdolną do przejęcia władzy w Polsce, cała reszta jak Lewica albo Konfederacja mają szklany sufit poparcia- nie zdobędą władzy bo nie przekonają do siebie elektoratu centrum, ponieważ bazują na wąskim hermetycznym gronie specyficznych wyborców
@Asullo: tak
Jakis czas temu atakowali konfederacje ze zrobila kiedys cos takiego jak "Plan bezpiecznego wyjscia z unii europejskiej" czy cos twierdzac ze to postulat wyjscia. W rzeczywistosci konfederacja ZA NASZ RZAD rozpisala plan na wypadek wyjscia (albo wyrzucenia nas) z UE
@Asullo: No i spoko ja też