@deziom: zgłosiłem do moderacji ten wpis za nazywanie ludzi 'posrańcami' oczywiście moderacja na usługach 0rlenu miała to zgłoszenie w dupie i odrzuciła po paru minutach. Mi usuwali wpisy o znacznie łagodniejszym języku jakim określałem moich przeciwników politycznych. Ale niestety konfiarzom i pisowcom wolno na tym portalu więcej, w końcu firma obajtka nie inwestuje w wykop pieniędzy z dobrego serca.
@SwiatWedlugAndrzeja: a Twojego tatusia i drugiego tatusia też można tak brzydko traktować, czy tylko wy konfiarze rościcie sobie prawo do hejtu wobec innych osób?
@deziom: Ziobro zaskoczenia. W końcu wyznawcy Konfederacji uwielbiają zamordyzm, a nienawidzą demokracji. Stąd też zamiłowanie do "rozsądnego konserwatyzmu" rodem z Rosji i Białorusi.
@PrzeKomentator jeśli ktoś tak pisze o ludziach mających inny światopogląd (z naciskiem na politycznych) to w sprzyjających okolicznościach kilka lat później jest wykonawcą nocy długich noży, potem nocy kryształowej, potem jest strażnikiem w obozach reedukacyjnych a potem mówi że tylko wykonywał rozkazy
oczywiście moderacja na usługach 0rlenu miała to zgłoszenie w dupie i odrzuciła po paru minutach
@PrzeKomentator: oo nie, moderacja nie usunęła czyjejś treści bo ta legalnie (i w części całkowicie zasadnie) brzydko nazywała osoby publiczne? Co za rażący poziom braku cenzury ( ͡°͜ʖ͡°) A na marsz powinno się iść choćby tam sam Hitler wstał z grobu i się wybierał,
#powodz O nie ktoś wszedł do r--------j żabki i wziął jedzenie które i tak by w------i do śmieci XD Szabrownictwo to jest okradanie domów okradanie korporacji to obowiązek jak by u mnie była powódż to pierwszy bym o--------ł lokalną biedronkę
#bekazpodludzi #bekazprawakow #neuropa #4konserwy #marsz
A Janusz Gajos zajebisty aktor.
Komentarz usunięty przez moderatora
oczywiście moderacja na usługach 0rlenu miała to zgłoszenie w dupie i odrzuciła po paru minutach.
Mi usuwali wpisy o znacznie łagodniejszym języku jakim określałem moich przeciwników politycznych. Ale niestety konfiarzom i pisowcom wolno na tym portalu więcej, w końcu firma obajtka nie inwestuje w wykop pieniędzy z dobrego serca.
@SwiatWedlugAndrzeja: a Twojego tatusia i drugiego tatusia też można tak brzydko traktować, czy tylko wy konfiarze rościcie sobie prawo do hejtu wobec innych osób?
@Asterka_Boza: a co zrobił Mann, że wykopki orzekły infamię co do niego?
@deziom: a to i tak nic przy tym jak obrzydaja go organizatorzy zapraszajac jande czy kurdej-szatan
Komentarz usunięty przez autora
@PrzeKomentator: oo nie, moderacja nie usunęła czyjejś treści bo ta legalnie (i w części całkowicie zasadnie) brzydko nazywała osoby publiczne? Co za rażący poziom braku cenzury ( ͡° ͜ʖ ͡°) A na marsz powinno się iść choćby tam sam Hitler wstał z grobu i się wybierał,