Wpis z mikrobloga

Brawo konfiarze!

Pięknie pokazaliście jakimi prostakami jesteście. Rząd pisu taki niby najgorszy bo w 1000% socjalny i lewicowy z nutką konserwatyzmu w postaci zakazu aborcji, ale już jakoś protestować przeciwko nie mu się wam nie chce xD

1. To jak to jest? Opozycja która jak większość ludzi na świecie chciała opanowania pandemii w jakiś sposób i przyklaskiwała lockdownom pisu, jest gorsza niż sam pis który to wprowdził?

2. Tyle Mentzen się nagadał że pis ma sraczkę legislacyjną i wprowadził multum podatków, ale marsz antyrzadowy jest zły?

3. Tyle Bosak się naopowiadał jak państwo skandalicznie łamie praworządność i pis odwraca cały ustrój kota ogonem czy jak to Zero zawłaszczył prokuraturę i wy nie chcecie tego zmienić?

4. Pieprzycie jakies kocopoły że pis i po jedno zło, ale jak w marszu idzie CAŁA opozycja to wy się obrażacie, że to marsz poparcia PO? xD

5. Czy w waszych mózgach w ogóle coś kontaktuje, że jak LUDZIE chca zaprotestować to partie są od tego by to organizować? Trzeba było samemu coś takiego zorganizować, ale to właśnie zdecydowany leader opozycji ma najmocniejszy głos i siłe mobilizacji

6. CAŁY KRAJ chce pokazać sprzeciw pisowi, a wy jedyni nie chcecie i obrażacie się jak ktoś na was mówi pisiory xD No to jak to? Nie idzieci w ANTYRZĄDOWYM proteście i niby z tego ma wynikać że wy nie popieracie pisu?

7. Nie pie*lcie tylko proszę, że powód jest inny niż to że jesteście niedojrzałymi ludźmi, którzy po prostu się obrazili na to, że to nie wy organizujecie ten protest. Wy już nie jesteście cool bo jesteście antywszystko. Wy jesteście przegrywami, którzy zgrywają primadonny, których nie da się uszczęśliwić.

8. Ja idę i gardzę tuskami, biedroniami hołowniami itd z różnych powodów, ale do ku
y nędzy nic gorszego niż pis się Polsce nie trafiło. Wy sobie siedźcie na tych śmierdzących dupskach i wypisujcie te swoje wysrywy w internetach. Niczego to w kraju nie zmieni. Pamiętajcie też że takim zachowaniem i nastawieniem jesteś dokładnie na tym samym poziomie co patologia głosująca na pis czy jakieś turbolewaki. Wy po prostu wylosowaliście inny zestaw poglądówm tak i oni.

Jeśli mówicie, że ten marsz to TYLKO i wyłącznie promowanie PO to ma to tyle samo sensu i prawdy co lewica nazywająca was faszystami czy pis mówiący o ruskich agentach xD

#konfederacja #bekazprawakow #polityka
  • 63
  • Odpowiedz
@jankes83: Z tym że ludzie chcący wywalać ludzi za samą ich orientację czy religię/etniczność nie są normalni, to akurat się zgadzam. Ale bambo prośba, żeby mówić o normalności i honorze, należałoby najpierw być normalnym i posiadać honor.
  • Odpowiedz
Ale bambo prośba, żeby mówić o normalności i honorze, należałoby najpierw być normalnym i posiadać honor.

@Kalifornix: Twierdzisz, że nie jestem honorowy albo normalny? Masz na to jakieś argumenty czy pierd*sz żeby pierdo**ć ?
  • Odpowiedz
@jankes83: Udzielasz się na wykopie od dawna i pamiętam twój nick jeszcze z czasów jak nie miałem tu konta. O ile co do normalności nie jestem pewien, bo możesz mieć płacone, żeby pisać w ten sposób, o tyle osoba honorowa nie stosuje bezpodstawnych pomówień.

Ktoś kto chce się pozbyć z Polski Żydów i homoseksualistów z pewnością nie jest normalny xD

Kto chciał się pozbyć z Polski Żydów i homoseksualistów?
  • Odpowiedz
@jankes83: Szczerze powiedziawszy to wolałbym przespać, może miałbym jakieś złudzenia co do jakości sił politycznych w Polsce. Ale cieszę się, że wspomniałeś o Mentzenie, a jeszcze bardziej cieszę się, że to ty popełniłeś wpis, do którego mnie odsyłasz. Powiedz no, czy jakbym wkleił tu wycięty 3 sekundowy fragment wypowiedzi z Tuskiem mówiącym "znajdzie się kij na tęczowy ryj", to mógłbym go używać jako argumentu, że Tusk jest homofobem?
  • Odpowiedz
@jankes83:

Przecież specjalnie przesłuchałem dłuższą część żeby sprawdzić czy te brednie o wycięciu z kontekstu są prawdziwe.

Ah okej, czyli jednak nie tylko Konfiarze są faszystami i rasistami, ale i Tusk jest homofobem
Zacytuję ciebie samego z tamtego wpisu:
""Z tego powodu wyszło nam 5 postulatów, nazwałem je piątką konfederacji i właśnie je ogłaszam światu po raz pierwszy:
- Nie chcemy Żydów,
- homoseksualistów,
- aborcji,
- podatków
- i Unii
  • Odpowiedz
  • 7
Powiedz no, czy jakbym wkleił tu wycięty 3 sekundowy fragment wypowiedzi z Tuskiem mówiącym

@Kalifornix: Ale po co pie***lisz o wycinaniu z kontektu skoro w przypadku marszu sam tworzysz kontekst z dupy? Wszyscy normalni ludzie rozumieją że idzie się na marszy antypis, a tylko konfederaci mają raka mózgu i nie mogą przestać powtarzać, że to marsz tuska, tuuuuuuuuska i tylko tuska, a oni z tuskiem nie idą i nawet jakby tusk
  • Odpowiedz
Jaka jest twoja ulubiona partia?

@cwlmod: W tej chwili nie mam ulubionej partii, ale zagłosuję na KO tylko ze względu na to, że są jedyną realną opcją usunięcia pisu od władzy
  • Odpowiedz
  • 3
Chciałbym zapytać szanownych szurów:
@kleopatrixx @PonuryKos123 @siadatajta @EissIckedouw @Kalifornix @Nutrition @makrel_gieldowy @cwireq

Jaki typem politycznych cymbałów jesteście skoro jedyne co potrafiliście zrobić w tym wątku to zaplusować najbardziej debilny wpis?

Jakim to dzbanem trzeba być, żeby w wątku w którym wypunktowałem konkretne logiczne punkty zachowania konfy, zaplusować komentarz z tekstem o byciu odklejeńcem?

Rozumiem, że każdy z was jest takich odklejonym prawacko-ruskim prostakiem, który nie potrafi niczego od siebie napisać, ale myśli
  • Odpowiedz
  • 2
W tej chwili nie mam ulubionej partii, ale zagłosuję na KO tylko ze względu na to, że są jedyną realną opcją usunięcia pisu od władzy

@jankes83: Aha, no to tak jak ja. #!$%@? jaki zafundował nam pis przekracza IMO wszelkie pojęcie i najpierw trzeba ich odsunąć od władzy zanim można zacząć myśleć o kierunku rozwoju Polski. KO to taki słodko-kwaśny wybór ale wolę ich od lewicy i tych nieogarów z PSL-Hołownia
  • Odpowiedz
  • 3
dalem mu plusa bo dobrze cie skwitował słowami:

@siadatajta: No widzę. A więc jesteś takim prostakiem z niskim IQ jakim cię opisałem. Fajnie że nawet nie potrafiłeś się do tego odnieść xD

Taki typowy plebs. Idź kopać rowy miernoto :P
  • Odpowiedz
@cwlmod: czemu mnie tak ofensywnie obrazasz? jesteś tak zdenerwowany jakbym conajmniej ci matke z ojcem zabił, ogarnij sie

. A więc jesteś takim prostakiem z niskim IQ jakim cię opisałem. Fajnie że nawet nie potrafiłeś się do tego odnieść xD

po prostu nie chce mi się poświęcać czasu na ten wątek i na ciebie, jednak z powodu kultury osobistej postanowiłem odpisać na otrzymane powiadomienie. Proste wyjaśnienie odnośnie tego czemu dałem mu
  • Odpowiedz
  • 5
czemu mnie tak ofensywnie obrazasz? jesteś tak zdenerwowany jakbym conajmniej ci matke z ojcem zabił, ogarnij sie

@siadatajta: A dlaczego nie? Ty mnie nazwałeś odklejeńcem bez powodu to ja jadę po tobie jak chce.

po prostu nie chce mi się poświęcać czasu na ten wątek i na ciebie, jednak z powodu kultury osobistej postanowiłem odpisać na otrzymane powiadomienie. Proste wyjaśnienie odnośnie tego czemu dałem mu plusa powinno cie usatysfakcjonować, ale widze,
  • Odpowiedz
A dlaczego nie? Ty mnie nazwałeś odklejeńcem bez powodu to ja jadę po tobie jak chce.

Fakty sa takie że jesteś zwyczajnym chamem ze wsi i prostakiem, któremu wydaje się że jest mądrzejszy od średniej.

@cwlmod:
siadatajta - >A dlaczego nie? Ty mnie nazwałeś odklejeńcem bez powodu to ja jadę po t...

źródło: 29d

Pobierz
  • Odpowiedz
@cwlmod:

Skoro zarzucasz neuropie jakieś wymysły na bazie wypowiedzi wyrwanych z kontekstu to dlaczego kłócisz się, że ktoś inny to zrobił? xD

Bo wy to cały czas robicie, a potem na podstawie tych wyrwanych z kontekstu wypowiedzi wyzywacie, zamiast stosować argumenty. Mógłbym waszym śladem wyciągnąć dziesiątki wypowiedzi posłów lewicy i ko od 2019 i potem cały czas wyzywać was od komuchów/covidian/totalitarystów etc.

O, o tym właśnie mówię.
  • Odpowiedz
wiesz, wydaje mi się że bierzesz PIS za kwintesencje zła, pomioty szatana. ale pis robi trochę dobrych rzeczy , dużo złych. trzeba umieć wybaczać . A nóż PIS zacznie deregulować prywatyzować i upraszczać gospodarkę pod wpływem konfederacji

@xlosdas: xD ta deregulację pokazują skupując wszystko Orlenem xD
  • Odpowiedz
@cwlmod: @cwlmod

@kleopatrixx @PonuryKos123 @siadatajta @EissIckedouw @Kalifornix @Nutrition @makrel_gieldowy @cwireq

Jaki typem politycznych cymbałów jesteście skoro jedyne co potrafiliście zrobić w tym wątku to zaplusować najbardziej debilny wpis?

Jakim to dzbanem trzeba być, żeby w wątku w którym wypunktowałem konkretne logiczne punkty zachowania konfy, zaplusować komentarz z tekstem o byciu odklejeńcem?

Rozumiem, że każdy z was jest takich odklejonym prawacko-ruskim prostakiem, który nie potrafi niczego od siebie
  • Odpowiedz