Wpis z mikrobloga

Te tłumaczenia prawactwa, że "piątka konfederacji została wycięta z kontekstu" są żenujące XD

Jakie są fakty?
Konfederacja robi badania fokusowe i śledzi jaki przekaz trafia do ich wyborców. Co im wychodzi?

"Z tego powodu wyszło nam 5 postulatów, nazwałem je piątką konfederacji i właśnie je ogłaszam światu po raz pierwszy:
- Nie chcemy Żydów,
- homoseksualistów,
- aborcji,
- podatków
- i Unii Europejskiej.

GROMKIE BRAWA PUBLICZNOŚCI XDDDDDDDDDDD

Mi natomiast wychodzi, że konfederacja to faszyści i rasiści ¯\(ツ)/¯

#neuropa #polityka #bekazprawakow #bekazkonfederacji #4konserwy #konfederacja
  • 19
@jankes83: ten wykład był o emocjach w polityce, o tym jakie hasła "chwytają". Niestety jesteś zbyt g&upi żeby to zrozumieć, ewentualnie jesteś zwykłym manipulatorem. Sam sobie wybierz. Jednocześnie sam stosujesz w praktyce to, co mówił Mentzen. Określasz przeciwników politycznych mianem "faszystów", co idealnie wpisuje się w treść tego wykładu. Takie hasła po prosty chwytają. Jankesie.
Mi natomiast wychodzi, że konfederacja to faszyści i rasiści ¯\(ツ)/¯

@jankes83: Polecam wizytę u prokuratora. Za faszyzm oraz za rasizm KK przewiduje karę więzienia ¯\(ツ)/¯

Rzucania buzzwordami nie trawię równie mocno jak samej konfy.
@L3stko: Stary, weź już skończ. Dla każdej ogarniętej osoby jesteście zwykłym pośmiewiskiem, dla czystego sumienia chrzanicie o tych niskich podatkach, a jesteście zwykłą bandą niedouczonych, zgorzkniałych i podatnych na manipulację ludzi, w dodatku przesiąkniętych nienawiścią do drugiego człowieka.

Z całego rynku wyborców, to właśnie do was z takimi postulatami (5 mentzena) zwróciła się konfa - do wyborców których nie chce żadna inna partia. Wy czujecie się docenieni i przygarnięci, a oni
@jankes83: zostaw @L3stko - on ma cholesterol i niepocieszoną żonę. Co byśmy bez niego zrobili, co by JE Doktur Salomon Mencel zrobił z tym całym "wolnościowym" piwem "Za Putina!"? Ja nie mam serca i życzę #pochowacpodprogiem ale tylko JE Januszowi Ryszardowi, tutejszych korwinoseksualnych mi szkoda i nawet niektórych lubię.

@BajaScorpions: Prokuraturę można było odwiedzić już wcześniej - wtedy gdy piss nie potrzebował konfiarzy, a wręcz chętnie by ich "zniknął" ze sceny politycznej. Dlaczego tego nie zrobiono? Nie wiem, ale się domyślam.
przyznanie, że Memcen i cała konfa kierują swój przekaz do idiotów xD

@Anon_daru: Przecież Korwin wprost powiedział że ich program jest od zbierania głosów półgłówków, a nie od realizowania XD
Nie, konfederacja to nie są faszyści.

Konfederacja to neofaszyści.

@Njal: Zasadniczo to są specjalnej troski miungwy. NA wypoku #!$%@?ą o wojnei z lewactwem, ale jak jest jakas "lewacka" demonstracja to tej bandy oszołomów nie widać na blokadzie.

Faszysta to ma elegancki mundur od Hugo Bossa i karabin, nie brudny garnitur z bazaru i szwabskie nazwisko.
@jankes83: Jeszcze może zabawne by było, gdyby rzeczywiście to były tylko slogany wyborcze (choć dalej to jest dla mnie abstrakcja, że ich sekciarze używają tego jako argument, legitymizując to, że ich guru robi z nich debili i opowiada to co chcą słyszeć, mając inne poglądy).
Ale przecież oni zanim się połączyli w Szurfederacje to krzewili te poglądy i nie przestali po połączeniu.
Memcen robi ze swojego elektoratu idiotów a potem z