Aktywne Wpisy
Kopyto96 +58
Kto pamięta rządy PO i zwłaszcza lata 2013-2015, ten nigdy by na ten twór nie głosował. Ludzie mieli serdecznie dość plucia na własny kraj, dzielenia ludzi na "elity" i "plebs", zakłamywania historii i SBckich służb na państwowych stołkach. W tamtych latach był wręcz wielki bum na patriotyzm, który był po prostu skutkiem ubocznym tych rządów.
Tamte czasy jednak wspominam z dużym sentymentem, takie pospolite ruszenie. Zagłosuję na Konfederację i choćby nie wiem
Tamte czasy jednak wspominam z dużym sentymentem, takie pospolite ruszenie. Zagłosuję na Konfederację i choćby nie wiem

kogi +72
Posłanka Agnieszka Pomaska rozdaje ulotki z kampanijnego samochodu. Z tylu hasłem „wypierda***”przekonuje dlaczego warto na nią głosować.
Ta sama osoba za chwile będzie mówić jak PiS szczuje na Polskę i Polaków prowadząc z wyborcami rozmowy o fali nienawiści, której sama jest ofiarą.
Taki wasz zaklamany obraz #neuropa
#polityka #bekazlewactwa #konfederacja #wybory
Ta sama osoba za chwile będzie mówić jak PiS szczuje na Polskę i Polaków prowadząc z wyborcami rozmowy o fali nienawiści, której sama jest ofiarą.
Taki wasz zaklamany obraz #neuropa
#polityka #bekazlewactwa #konfederacja #wybory

Jakie są fakty?
Konfederacja robi badania fokusowe i śledzi jaki przekaz trafia do ich wyborców. Co im wychodzi?
"Z tego powodu wyszło nam 5 postulatów, nazwałem je piątką konfederacji i właśnie je ogłaszam światu po raz pierwszy:
- Nie chcemy Żydów,
- homoseksualistów,
- aborcji,
- podatków
- i Unii Europejskiej.
GROMKIE BRAWA PUBLICZNOŚCI XDDDDDDDDDDD
Mi natomiast wychodzi, że konfederacja to faszyści i rasiści ¯\(ツ)/¯
#neuropa #polityka #bekazprawakow #bekazkonfederacji #4konserwy #konfederacja
@jankes83: Nie, konfederacja to nie są faszyści.
@jankes83: więc jakim cudem wolne sądy nie zdelegalizowały ugrupowania jawnie faszystowskiego i rasistowskiego? Jakim cudem PKW i inne instytucje pozwalają im swobodnie działać?
@L3stko: Których użył w swoim wykładzie i zaznaczył że właśnie one przyniosą im sukces. Po czym otrzymał gromkie brawa, właśnie za te postulaty XD. przygłupie
@karakanjaroslaw: W Polsce od dawna nie ma wolnych sądów.
@L3stko: Tak było XDDD
@L3stko: a jak inaczej nazwiesz osoby które chcą "batożyć homoseksualistów" czy naganiają do pacyfikowania innej nacji?
@jankes83: Polecam wizytę u prokuratora. Za faszyzm oraz za rasizm KK przewiduje karę więzienia ¯\(ツ)/¯
Rzucania buzzwordami nie trawię równie mocno jak samej konfy.
Z całego rynku wyborców, to właśnie do was z takimi postulatami (5 mentzena) zwróciła się konfa - do wyborców których nie chce żadna inna partia. Wy czujecie się docenieni i przygarnięci, a oni
@Zarrakash: Spokojnie, przyjdzie taki rząd, któremu Pederacja #mniejszypis nie będzie potrzebna do "orania lewactwa" i wtedy cyk.
@Anon_daru: Przecież Korwin wprost powiedział że ich program jest od zbierania głosów półgłówków, a nie od realizowania XD
@Njal: Zasadniczo to są specjalnej troski miungwy. NA wypoku #!$%@?ą o wojnei z lewactwem, ale jak jest jakas "lewacka" demonstracja to tej bandy oszołomów nie widać na blokadzie.
Faszysta to ma elegancki mundur od Hugo Bossa i karabin, nie brudny garnitur z bazaru i szwabskie nazwisko.
Ale przecież oni zanim się połączyli w Szurfederacje to krzewili te poglądy i nie przestali po połączeniu.
Memcen robi ze swojego elektoratu idiotów a potem z