Aktywne Wpisy
#polityka #sejm #wybory Mam pytanko do wyborców, którzy tak bardzo byli uśmiechnięci przy urnach w zeszłym roku, szczególnie na Jagodnie.. W związku z tym, że minęło już kilka dobrych miesięcy kadencji, a rudy [pkazał już swoje prawdziwe oblicze między innymi podwyższając VAT na żywność o 5% tworząc drożyznę w sklepach, od 1 lipca kolejna ogromna podwyżka na prąd i gaz, a eksperci już zapowiadają znaczący wzrost bezrobocia, czyli de facto powrót do
jetlag +2
Panie Bogu co ja ci zrobiłam, że mam takie bolesne okresy? Przysięgam jeszcze jeden dzień takich skurczy i sama się zabije. Nie mogę tego wytrzymać już naprawdę...
- przejmuje telewizje publiczną i robi z niej jeden wielki spot wyborczy
- niszczy trójpodział władzy
- tworzy pseudo komisje, która ma ścigać opozycje przed wyborami
- wprowadza drakońskie prawo aborcyjne
- ośmiesza Polskę na arenie międzynarodowej
- co tydzień odwala coś, co byłoby nie do pomyślenia w normalnym kraju
Wykopowy idiota z głównej:
Śliny na was szkoda XD
#bekazprawakow #neuropa #bekazpisu #polityka
Jednym wchodzi syndrom sztokholmski, innym pamięć złotej rybki już się wyczyściła.
"WYBIERAM MNIEJSZE ZŁO", edycja 2137. A po dwóch kadencjach znowu to samo, tylko w drugą stronę.
To jest smieszne, ze jedyna linia obrony pisowcow to wmawianie ludziom, ze platforma to taki sam syf jak pis xD
Do więzienia powsadza gamoni PiS?
Z inflacją jak będzie walczył? waloryzując 500+??
No i oczywiście wisienka, z unii każda dyrektywa będzie zatwierdzona, czyli jeden wielki #!$%@? unijny w państwie?
Niech obie te partie #!$%@? i tyle.
@AntyKuc:
( ͡° ͜ʖ ͡
@AntyKuc: żeby tylko z głównej. Dokładnie post niżej w gorących top komentarz pisze, że Tusk chce walorywazji 500+ więc niczym się nie różni od pisu xD