pewny haczyk na dziewczyny: opalenizna, umiarkowana muskulatura z niskim %bf ludzie to leniwe #!$%@?, opalony umięśniony to naprawdę rzadkość #przegryw
@Fejkowe_Konto_Chada: co ciekawe nigdy nie ćwiczyłem na siłce, tylko pompki z obciążeniem i drążek. Widziałem kolesi z siłki, nieproporcjonalne bicki kosztem proporcji, aseksualne gówno.
To jest mega śmieszne, płaczecie że nie możecie znaleźć dziewczyny, nie chcecie zwiększyć swoich szans zasłaniając się danymi z dupy 1 na 1.5%, co trzeci tak ma (mechanizmy obronne).
Ja dziewczyny nie chce z różnych względów, po pierwsze 500+ zaraz 800+ więc będzie mega presja na robienie bąbelków a ja nie chce przenosić swoich genów choroby typu niedoczynność tarczycy w #!$%@? się odbija na psychice, osobowość unikająca wysoka odziedziczalność.
@DoudouPetit: no procenty podałem z dupy ale daleko od rzeczywistości nie odbiegają, sam trenuje od kilku lat i jak się ma wąską obręcz barkową to w luźniejszej koszulce nic nie widać że ćwiczysz. Z drugiej strony jak ktoś ma naturalnie szerokie barki a jest lekko podlany i zaniedbany to i tak jest kojarzony z siłownią bo jest 'duży'. OFC pomijam tu branie sterydów bo wtedy to widać i naprawdę zwiększa szanse
nie pójdę więcej na siłownie, dzisiaj poszłam poćwiczyć brzuch na ławce. Najpierw jakiś chłop ciągle się podejrzanie gapił, potem drugi i widziałam jak śmieje się pod nosem. Wróciłam do domu i od razu się rozbeczałam #sport #silownia
ludzie to leniwe #!$%@?, opalony umięśniony to naprawdę rzadkość
#przegryw
@Allbis: taaa oczywiście, procenty z dupy. Wiem po sobie, że na dziewuchy to działa.
Ja dziewczyny nie chce z różnych względów, po pierwsze 500+ zaraz 800+ więc będzie mega presja na robienie bąbelków a ja nie chce przenosić swoich genów choroby typu niedoczynność tarczycy w #!$%@? się odbija na psychice, osobowość unikająca wysoka odziedziczalność.
Wy bardzo chcecie,