Aktywne Wpisy
kendal +187
Z upałów cieszą się tylko osoby przebywające w klimatyzowanych budynkach. Dla ludzi pracujących na zewnątrz jest to mordęga. Nie każdy może ubrać koszulkę i spodenki, ja na przykład muszę być w mundurze.
#pogoda #pracbaza #takaprawda
#pogoda #pracbaza #takaprawda
darknightttt +4
O co chodzi z tymi facetami po 30? Spotykam się, jest ok a on już chciałby mieszkać razem po kilku miesiącach. Po co się tak spieszyć i już tworzyć plany na przyszłość skoro dopiero się poznajemy? Przecież ja nie rzucę nagle wszystkiego, nie będę planować planów na resztę życia po takim krótkim czasie. To nie ma sensu bo na takim etapie wszystko może się rozpaść z dnia na dzień. Po co skracać
Legion "Wolność Rosji" przesyła pozdrowienia z granicy ukraińsko-rosyjskiej...
I obiecuje szakalom Putina niezapomniane wrażenia z konsekwencjami.
Biorąc pod uwagę, że od tygodnia Ukraińska artyleria ostrzeliwuje przygrniczne miejscowości, tym razem prawdopodobnie zawitają na dłużej.
Zapraszam do komentarzy, gdzie można sprawdzić na jakim aktualnie etapie jest dzisiejsze gruzowanko kacapów przez rosyjski legion.
#ukraina #rosja
Telegramy donoszą, że rosyjski TOS "Soltsepec" strzela do Szczebekina...
Lokalne władze nie ewakuowały nawet swoich mieszkańców...
W Szebekinie kończy się benzyna...
Mieszkańcy nie mogą ewakuować się z ostrzału prywatnymi samochodami
"W mieście panuje panika, wiele stacji benzynowych po prostu nie obsługuje już klientów, ponieważ skończyło się paliwo. Mogę z całą pewnością powiedzieć, że dwie stacje benzynowe na autostradzie Rżewskiego są już puste. Mój mąż poszedł rano szukać za benzynę” – mówi mieszkaniec
Ruskie ściągają sprzęt pod Szebekino
Ciążko mi było uwierzyć, że ruskie burzą swoje miasto TOS-1A nie ewakuując wcześniej ludności cywilnej więc chciałem to zweryfikować. Z rosyjskiego telegrama 'Zapiski Veterana': KLIK chwalą się ostrzałem o 7:51 przed jakąkolwiek informacją o ewakuacji. Na innych Z-kanałach to samo. Powód do dumy.
01 czerwca 2023 r Rejon Szebekiński.
Siły Zbrojne RF udzielają odpowiedzi wrogowi z TOS-1 podczas próby przebicia się.