Wpis z mikrobloga

Mały update co do mojego wczorajszego wpisu o 14 przegranych z rzędu w 'jednej lidze'. Dzisiaj jest już 19 przegranych.
Nie rozumiem tej gry. Po 3 przegranych zrobiłem przerwę i zagrałem rivalsa (w elicie), którego z palcem w dupie wygrałem, a w ramach eksperymentu grałem tym samym składem, co towarzyskie. Po powrocie do 'jednej ligi' #!$%@? po 0-3 i 0-4.
#fut
  • 5
@nie_lubie_tolkiena widocznie elita zaciemnia obraz swojego poziomu xD, generalnie można się tam dostac poprostu grając mase rivalsow wiec to żaden wyznacznik ;) tez spokojnie się dostałem i grałem tam mecze ale ewidentnie w innych trybach spotykam znacznie więcej dobrych graczy niż w rivals ;)
@joneq0: no ale np. w FC wygrywam 11-14 na 20 meczy co tydzień, a tutaj mam 1 wygraną na 20. W draftach zwykle finał, albo pół-finał, w każdym innym trybie podobnie - większość winów, tylko w tym jednym trybie towarzyskich jestem ruchany jak polka na erasmusie..
No i jeszcze żeby było śmieszniej, to poprzednich tygodniach wbijałem po 3-4 winy dziennie w tym trybie.
Autentycznie nie rozumiem tego.
@nie_lubie_tolkiena: Ja mam lepiej, nienawidzę tego community. Przegrywam 2:1 z typem, który oddał 3 strzały, remisuję na 2:2 w 85 minucie, w odwecie robi kick-off glitcha. Ja blokuje, idę z kontrą, fauluje mnie w polu karnym w 87 minucie w czystej sytuacji bramkowej, jego obrońca dostaje drugą zółtą (w efekcie czerwoną) i mam rzut karny, a ten śmietnik najgorszy wyszedł w tym momencie. I tak w 3 na 10 meczy. Wychodzenie
@LegoBatmanRules: zamiast kary dla graczy przy wychodzeniu z meczu przy remisie, debile z EA powinno w końcu to naprawić, tak że jeżeli ktoś ktoś wychodzi przy remisie to jest walkower 3:0 dla przeciwnika i tyle, to jest kuriozum że grając prawie cały mecz, ktoś Ci wyjdzie i masz pozamiatane, strata czasu i nerwów. Winę za to ponosi tylko i wyłącznie EA, dla mnie niech sobie ludzie wychodzą nawet i w 10