Aktywne Wpisy

dybligliniaczek +199
Już niedługo jesień. #rower

Chciałem sobie przelutować wyświetlacz w radyjku w hondzie, ale nie miałem nigdy lutownicy w ręku. Myślę sobie, co w tym trudnego xD Temperature kręciłem jakoś na pałe, coś szarpałem xD To chyba nie tak powinno wyglądać xD Ale czy to tylko wizualnie, czy coś może się zepsuć? Najchętniej bym to wsadził i zapomniał.
#elektronika #diy #samochody
#elektronika #diy #samochody

Ale spoko, wy z pisem nie macie nic wspólnego, chcecie tylko obniżyć podatki. Wcale nie próbujecie przeciskać zamordystycznych ustaw z waszymi kaczymi kumplami. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
To jest w sumie najgorsze. Że gdyby nie takie akcje, to mógłbym głosować na konfę, bo nie chcę więcej socjalu w PL. Ale coś takiego ją automatycznie przekreśla. Nie chcę katolickiego fundamentalizmu, nie chcę "miękkiej linii rosyjskiej" i nie chcę kwików o lewackiej UE i wychodzeniu z niej, nie chcę okołokonfiarskich organizacji pokroju Ordo Szuris, nie chcę pitolenia o morderczych szczepionkach. Weźcie sobie tą całą konfiarską ideologię i wsadźcie sobie ją tam, gdzie słońce nie dochodzi. Adresuje to głównie do agresywnych kuców bordo typu @Bloodhorn - którego na szczęście odpowiedzi nie zobaczę, bo dawno jest na mojej czarnej liście ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Szkoda, że nie ma w PL realnej siły wolnościowej, która chciałaby się zająć gospodarką, a sprawy "podkołderkowe" zostawić w spokoju i dać Polakom żyć tak, jak chcą.
#konfederacja #bekazprawakow #4konserwy #polityka
@TypowyZakolak: A więc pójdziesz na kompromis i będziesz miał jeszcze większy socjal, zakaz aborcji, bezkarność księży ws. pedofilii, katolicki fundamentalizm, kłótnie z UE,
Niestety to co proponuje Donek to o wiele za mało żebym się tym zadowolił.
Osobiście musiałem zrezygnować z fajnej posady, bo nie weszło KPO, więc wiesz. Mam do niego dość osobisty stosunek ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Donek oferuje odrobinę lepsza sytuację, dlatego póki co ma mój głos.
@TypowyZakolak: Pójdzie na konsumpcję, bo te pieniądze zostanę dane wszelkiej maści robotnikom, którzy będą mieć lepsze pensje które wydadzą na zakupy i w końcu ceny wzrosną. Jaką infrastrukturę? Tu trzeba budować fabryki i elektrownie i coś eksportować zagranicę, a nie budować drogi i mosty czy parki. Bogactwo bierze się z produkcji i sprzedawaniu produktów do
@Chris_Karczynski: No to zacznij od siebie i przejdź na bezrobocie. Łatwo tak gadać bzdury na temat życia innych osób gdy są statystyką, co? Za pracę należy się wynagrodzenie - czy jest inflacja, czy jej nie ma. A takie rzeczy, jak autostrady czy linie kolejowe służą mieszkańcom,
Wybudowanie infrastruktury to jedno. Utrzymanie jej to drugie. To trochę tak jak z budowaniem domów dla patologicznych rodzin w programach typu "Dom nie do poznania" gdzie budowali im domy, a potem te rodziny nie były w
W PL jest mnóstwo rejonów wykluczonych komunikacyjnie - do takich miejsc musisz potem ładować socjal, bo to wymarłe zadupia. Jedna linia kolejowa potrafi kompletnie
1) skazana prawomocnym wyrokiem na karę pozbawienia wolności za przestępstwo umyślne ścigane z oskarżenia publicznego lub umyślne przestępstwo skarbowe;"