Aktywne Wpisy

theoretically +309
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

4gN4x +1040
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Skopiuj link
Skopiuj link

Wykop.pl
To dobra okazja, by podać dla onuc gorzką pigułkę.
Mianowicie, macie tyle samo wspólnego z ofiarami rzezi wołyńskiej, co z zamordowanymi przez Rzymian mieszkańcami starożytnej wioski galijskiej.
A, rozumiem. Wasze rodziny tam (na Wołyniu) zginęły, a Ci co przeżyli to też wasze rodziny. Hmmm. No tak, teraz każdy proruski prawak ma krewnego 'wołyniaka'. To tak samo jak zna kolegę geje co nie popiera tych całych marszów LGBT, ma kolegę ateistę co nie popiera laicyzacji państwa oraz ma kolegę Ukraińca co nie popiera Zeleńskiego. Typowe, typowe.
AAAA, że niby zamordowani to Polacy? Już lepiej, bo tak, to byli nasi rodacy. Tylko czemu nigdy ani słowem nie zająkniecie się o zamordowanych Polakach przez roSSjan?
Tyle, że ta wasza miłość do Polaków to taka krucha jest, bo wystarczy, że dany Polak jest innego wyznania niż katolickie, innej orientacji niż hetero i innego koloru skóry niż biały lub co gorsze: GŁOSUJE NA LEWICE, to już go nienawidzicie. Zresztą nie kojarzę, ani nie znam ani jednego prawaka-proruska który, by pomógł bliźniemu - w sensie innemu Polakowi. Nawet możemy zrobić test. Każdy, kto się ze mną nie zgadza, niech poda swój adres, a ja wpadnę, a Ty mnie nakarmisz i przenocujesz. No, co? Polakowi nie pomożesz w potrzebie?
Dobra kończę się produkować. Każdy, kto ma IQ większe niż rozmiar buta doskonale wie, że wszelkiej maści ruskim onucom w żadnym wypadku nie chodzi o pamięć względem zamordowanych na Wołyniu Polaków. Po prostu szukają pretekstu, by pchać ruska narrację mówiącą, że 'Ukr to Twój wróg'. Dam sobie obie ręce odciąć, że nawet jeżeli rząd Ukrainy, na kolanach przeprosiłby każdego Polaka z osobna, to środowisko szursko- konfiarskie znalazły by inny powód, by nie pomagać walczącej Ukrainie.
Wystarczy spojrzeć na temat zboża z Ukrainy. Nagle wielce zatroskani są o dobro polskiego rolnika oraz o zdrowie polskiego konsumenta. Nie, nie tu wcale nie chodzi o nienawiść do Ukrów lewakuuu!
I znowu tak jak mamy oś Wołyń - Katyń tak tutaj 'prawdziwi polacy' jakoś nigdy nie protestowali przeciwko ruskim produktom importowanym do Polski. I nie chodzi mi tutaj o surowce energetyczne. Ale wiadomka, towary z Ukrainy to niszczenie polskiego przedsiębiorcę, a towary z roSSji to wolny rynek, czego nie rozumiesz? Chociaż z tymi surowcami to też dwójmyślenie konfoszurów. Węgiel z Ukrainy zły, bo niszczy polskie kopalnie. Analogicznego hasła wobec węgla z roSSji nie słyszałem. I tak jak poprzednio dałbym sobie uciąć obie ręce, tak teraz dam sobie uciąć obie nogi, że nawet gdyby sam putin ogłosił, że towary spożywcze, które idą z rus do PL są zatrute, bo chce on się pozbyć wszystkich Polaków, to konfiarze nie odezwaliby sie ani słowem, ewentualnie popluliby się trochę, że wolny rynek, a chcącemu nie dzieje sie krzywda. Nie byłoby festiwalu spi***olenia jaki ma miejsce w przypadku ukraińskich płodów rolnych.
Podsumowując: konfiarze i inne szury, nie wycierajcie sobie buzi patriotyzmem, bo jesteście tak wiarygodni jak Trynkiewicz w roli opiekuna w przedszkolu.
#bekazkonfederacji #bekazprawakow #neuropa #ukraina
Babcia od zawsze mówiła, że niemcy nie byli tak źli jak ruscy co przyszli ich wyzwolić, straciła przez ruskich matke.
I ci sami rosjanie jeszcze mają czelność wykorzystywać naszą historie i podpuszczać nas na sąsiada, po to by nas skłócić i skorzystać z tej sytuacji politycznie. Aż się we mnie gotuje gdy o
Ale rusek, to rusek. Idealny materiał na dokument puszczany na Animal Planet.
Jedyni rosjanie, którzy byli w porządku szybko byli mordowani przez swoich współbraci.
Polecę klasykiem "mój ból jest lepszy niż twój"
@PrzeKomentator: wygląda że pomagasz innym w dokładnie tym samym stopniu o który oskarżasz innych.
Chyba że przegapiłem adres we wpisie XD