Wpis z mikrobloga

Od ładnych paru lat korzystam z oferty T-Mobile na nielimitowany internet LTE. Kiedyś ta oferta była bardzo popularna bo nikt nie oferował nielimitowanego, tylko różowi. Ostatnio tak patrzę i jestem w ofercie 5G. Korzysta ktoś z tego? To mógłby być fajny upgrade bo LTE wcale nie działa rewelacyjnie (z reguły 30mb/s, ale w weekendy lubi być poniżej 10) Faktycznie oferta na internet 5G również jest bez ukrytego limitu danych? #internet #tmobile
  • 4
  • Odpowiedz
@XNiemcu szukają odpowiedzi na Twoje pytanie. To nie… maja wewnętrzny regulamin w którym po zużyciu x GB przenosi cię do jakiejś kolejki.

Obecnie korzystam z tego sygnału i mam 1 kreskę zasięgu na lte. Telefon sam przełącza się na 2g!

Oni to mówią ze przeciążona sieć, że może czary jakieś no ale taka oferta.

Bez limitu, płac 90 zł. to Cię załatwia jakością sygnału jaki możesz mieć. Dodam ze jak np chce
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@Wykastro Osz Ty... to może mieć sens. Przecież ten internet całkiem dobrze mi działał, a mam wrażenie że odkąd przeszedłem na umowę na czas nieokreślony zwolnił kilkukrotnie. Tłumaczyłem sobie to tym że może więcej osób korzysta albo nadajnik przeciążony. Twoja wersja ma więcej sensu. Niemniej jednak i tak teraz ten internet to dno więc coś muszę zmienić ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@XNiemcu daj spokój, cyrk na kulkach, mam czas to się z nimi bujam, mecze, tłumacze , pisze ale chyba nie długo pójdzie reklamacja i rozwiązanie umowy. Może to coś z moja okolica ze jest tak słabo no ale jakoś na początku mogło wszytko cacy działać a nagle czuje się jak śmieć z najdrozym abonamentem xd
  • Odpowiedz