Aktywne Wpisy
basayev +106
źródło: xfire_client_278x420
Pobierz
Viado +4
Najbardziej to mam bekę z ludzi którzy kupują wszystko na akumulator bo im się nie chce kabla rozwinąć albo elektryczne bo to eko. Nie dość że to 5 razy droższe to jeszcze słabsze i niebezpieczne. Samochód elektryczny, hulajnoga elektryczna, golarki, rower, odkurzacze, piły, nożyce do żywopłotu, szczoteczka elektryczna - wszystko na tych samych chińskich ogniwach. 20 ładowarek do każdego rodzaju sprzętu i ogromnie zagrożenie pożarowe którego nie są świadomi.
Mam znajomego strażaka
Mam znajomego strażaka
źródło: 69910120-139d-486a-b58d-35fbc4ecbe56
Pobierz

Dlatego wszelkim podmiotom gospodarczym z Ukrainy życzę wszystkiego dobrego oraz sukcesów w zdobywaniu uznania polskich konsumentów.
#takaprawda #bekazkonfederacji #neuropa #ukraina #polityka
Bo ja pamiętam.
Mówił, że kraj który importuje bogaci się produktami, które importował z drugiego kraju.
Dzisiaj chyba już to nie działa. xD
"Polska dla Polaków, Ziemia dla Ziemniaków!" ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ
Ja wiem ze przekomentator i reszta to ukrotrolle no ale bez przesady.
Jak polski rolnik ma konkurować z rolnikiem ukraińskim, skoro polski rolnik musi spełniać europejskie normy odnosnie nawozów i środków ochrony roślin a ukraiński moze łac byle gowno byle rosło. O to się rozchodzi.
@pomidorowymichal1 dopoki te tiry jezdza zgodnie z prawem to nie widzę porownania, chociaż patrząc
@ButtHurtAlert: To jest.
Takie coś mogłoby zmusić rząd i UE do złagodzenia norm lub innych zakazów i nakazów
Kolego ukraincu my jesteśmy cywilizowanym światem, nie wprowadzaj nam tu swojej korupcji i bandyterki
@ButtHurtAlert: Lamanie prawa niekoniecznie, importer ma swoje obowiazki do wypelnienia w ue, ale widze ze gowno o tym wiesz wiec nie bede cie nawet probowac przekonywac xd