Patrzcie młode przegrywy i wyciągajcie jakieś wnioski. Takie są właśnie baby. Wsze bez skrupułów, gotowe z dnia na dzień utopić cię w kałuży jeśli będą mieć w tym interes. Tucznik jest jaki jest ale tu chodzi akurat o co innego. Łysa to typowa wsza prezentująca wszystkie negatywne żeńskie cechy. Chodzący stereotyp. #danielmagical
@Stopy_Mariusza: +1 tucznik to śmieć ale ta łysa k---a sama przylazła do niego, wiedziała jaki jest w końcu każdy kto sledzi magicznego to widzi a ona dobrowolnie się wprowadziła, ruchała z nim wybiła się na ig i tiktoku a teraz zgrywa pokrzywdzoną
@Stopy_Mariusza: Trochę racji masz. Z drugiej jednak strony nie dziwię się Jej. Przeniosłem się do uniwersum Tajfuna, ale po tej akcji u fasa oglądnąłem kilka ich tik toków, poczytałem tag, widziałem shooty. I według mnie widac na nich jak ona juz strasznie była zniesmaczona tym jak zachowuje się Magical, jaki z niego jest brudas z dwoma lewymi rękoma, który jeszcze robi złe miny gdy ta wspomina, że chce zbierac na
@Thiago83: Ona sama jest brudaską i ma lewe ręce do roboty, co zresztą wielokrotnie było widać i Gocha o tym wspominała. Trafił swój na swego i za to powinni być na siebie skazani na wieczność.
I według mnie widac na nich jak ona juz strasznie była zniesmaczona tym jak zachowuje się Magical, jaki z niego jest brudas z dwoma lewymi rękom
@Thiago83: A ona to kim jest? Przecież ona sama tam polazła z premedytacją, żeby zaistnieć. Doskonale wiedziała, czym jest U2. Zresztą sama jest nierobem, który nic nie umie, nie ma wykształcenia. No po prostu nic, zero. Tylko k---a tańce na tik toku. Ona tam
@Stopy_Mariusza: no wlasnie nie, z kilometra widac co w glowie takiej siedzi, jak ktokolwiek wierzyl ze tam jest jakakolwiek milosc to ma IQ na poziomie tucznika xD
Kobieta widzi, ze mimo kasy dalej się siedzi na melinie z menelicą, nie dba się o higienę i r---------a hajs na pierdoły zamiast np. zainwestować w mieszkanie, a kolejne do wynajmu.
@Thiago83: Co ty gadasz odklejeńcu xD przecież głównym zarzutem na streamie amadiego było to że Tucznik chciał budować poduszkę finansową, więc nie r----------ł wszystkich pieniędzy tylko wydział budżet na miesiąc, a reszte odkładał xD To ona by chciała r----------ć
@KochanekAdmina: po pierwsze nie nazywaj mnie odklejeńcem pajacu tylko dlatego, ze nie pisze tak jak większość. Po drugie gdybyś choć chwilę izył łba do myslenia, a nie tylko bycia spermiarzem w necie to byś wiedział, ze to co napisałem było przed lajfem na którym Nicola powiedziała to co powiedziała. A jesli wierzysz, że Magical bedzie miał szybciej mieszkanie niz Nikola to jesteś jeszcze bardziej naiwny niż wyborcy pisu, którz wierzą
Prawdziwe wrocławianki z krwi i kości już spakowały walizy i spier.doliły do Karpacza bo tam nie ma problemu z dostępnością sojowego latte i nie śmierdzi. Z żadnego innego miasta nie ma tylu memów co ze stolicy dolnego śląska.
Tucznik jest jaki jest ale tu chodzi akurat o co innego. Łysa to typowa wsza prezentująca wszystkie negatywne żeńskie cechy. Chodzący stereotyp.
#danielmagical
Było to oczywiste od razu, s sobie winny
Dlaej, jedziem!
@Thiago83: A ona to kim jest? Przecież ona sama tam polazła z premedytacją, żeby zaistnieć. Doskonale wiedziała, czym jest U2. Zresztą sama jest nierobem, który nic nie umie, nie ma wykształcenia. No po prostu nic, zero. Tylko k---a tańce na tik toku.
Ona tam
@Stopy_Mariusza: no wlasnie nie, z kilometra widac co w glowie takiej siedzi, jak ktokolwiek wierzyl ze tam jest jakakolwiek milosc to ma IQ na poziomie tucznika xD
@Thiago83: Co ty gadasz odklejeńcu xD przecież głównym zarzutem na streamie amadiego było to że Tucznik chciał budować poduszkę finansową, więc nie r----------ł wszystkich pieniędzy tylko wydział budżet na miesiąc, a reszte odkładał xD To ona by chciała r----------ć