Aktywne Wpisy
o__0 +8
rales +133
#ralesnatinderze <-- tag do obserwowania
EDYCJA 4
Dziewczyna nr 30 (spotkanie pierwsze i drugie)
Zgodnie z założeniami, obiecałem sobie, że tym razem podejdę bardziej jakościowo. Mniej dziewczyn przesuwałem w prawo, jeżeli w konwersacji widziałem, że druga strona odpisuje bez chęci czy zainteresowania, to nie ciągnąłem, tylko usuwałem parę lub przestawałem dalej pisać.
Nr 30 mieszka ok. 80 km ode mnie. Zesparowało nas przypadkiem, gdy przejeżdżałem obok jej miejscowości. Nie zaprosiłem jej na
EDYCJA 4
Dziewczyna nr 30 (spotkanie pierwsze i drugie)
Zgodnie z założeniami, obiecałem sobie, że tym razem podejdę bardziej jakościowo. Mniej dziewczyn przesuwałem w prawo, jeżeli w konwersacji widziałem, że druga strona odpisuje bez chęci czy zainteresowania, to nie ciągnąłem, tylko usuwałem parę lub przestawałem dalej pisać.
Nr 30 mieszka ok. 80 km ode mnie. Zesparowało nas przypadkiem, gdy przejeżdżałem obok jej miejscowości. Nie zaprosiłem jej na
#pokazkota #koty #chwalesie
dlaczemu kupione z hodowli a nie adoptowane (╥﹏╥)
Komentarz usunięty przez autora
@LubieSmazoneKurczaki Ale puchate maluszki :3
@LubieSmazoneKurczaki: Nie rozumiem dlaczego mnie atakujesz. Nie walcz z tym że kupileś kota egoistyczne. Bo nie kupiłeś go dla sąsiada, tylko dla siebie. Jeśli odebrałeś mój komentarz negatywnie, to znaczy, że wstydzisz się swego egoizmu i czynu. Do tego jestem pewny, że egoizm kojarzysz wyłącznie negatywnie.
@LubieSmazoneKurczaki: Nie, po prostu być może nie jesteś inteligentny lub mądry. Nigdzie Cię nie zaatakowałem -jeśli nie 'zatrybiłeś'.
@Zielony_Bazant: Proszę wskazać gdzie napisałem, że każdy musi adoptować.