Aktywne Wpisy
Boski_Emil +873
Dzieńdoberek! Teraz już bez błędu!
Mój ostatni występ w 1z10 zaowocował dość dużą ilością punktów i wielką ilością plusów przy moim wpisie. Dzięki takiemu szczęśliwemu zestawieniu wystąpię dziś w Wielkim FInale 1z10! Mogę tylko gorąco zachęcić wykopowych kibiców do oglądania i komentowania, daję namiary:
Wielki Finał Jeden z dziesięciu
19:00
TVP1
Zaraz spróbuję zawołać poprzednich plusujących, może mi się jakoś uda xD
#1z10 #telewizja #teleturniej #pokazmorde #tvp #rozrywka #hobby
Mój ostatni występ w 1z10 zaowocował dość dużą ilością punktów i wielką ilością plusów przy moim wpisie. Dzięki takiemu szczęśliwemu zestawieniu wystąpię dziś w Wielkim FInale 1z10! Mogę tylko gorąco zachęcić wykopowych kibiców do oglądania i komentowania, daję namiary:
Wielki Finał Jeden z dziesięciu
19:00
TVP1
Zaraz spróbuję zawołać poprzednich plusujących, może mi się jakoś uda xD
#1z10 #telewizja #teleturniej #pokazmorde #tvp #rozrywka #hobby
Lolenson1888 +336
Takiego mema przesłał mi wczoraj kolega z firmy z #zielonagora xD
#lubuskie #heheszki #humorobrazkowy
#lubuskie #heheszki #humorobrazkowy
Swoją drogą szanuję jego brak kręgosłupa pozwalający mu na takową gimnastykę.
#pis #po #konfederacja #polityka #heheszki
@Usmiech_Niebios: Jak robiłem załączonego mema to też jeden szkodnik wyróżniał się większą ilością tekstów które bezpośrednio od niego skopiowałem xD
@Usmiech_Niebios: gdyby wprowadził ją to nie mógłby ponownie zaproponować jej podwyższenia.
@aarahon: przeczytaj ponownie to co napisałeś.
Mogę wprowadzić zwyczaj płacenia ci 60 groszy za wpis, po czym zaproponować podwyższenie na 80 groszy. Wprowadzenie czegoś nie zakazuje w najmniejszym stopniu proponowania usprawnień.
Nie zmienia to faktu że podwyższenie kwoty wolnej od podatku to dobra propozycja, a 800+ zła, w odróżnieniu od tutejszych fikołkowców popieram idee a nie partie i jeżeli znajdziesz konfederatę
@Usmiech_Niebios: https://twitter.com/KONFEDERACJA_/status/1658370516518948864
@aarahon: rzeczywiście, potężna walka z kwotą wolną od podatku. Masz jeszcze jeden komentarz zanim cię zablokuje, chyba że wykorzystasz go na to o czym pisałeś - czyli ów atak
Wychodzi że nie umiesz znaleźć wypowiedzi gdzie jest za to atakowany. Następnym razem sugeruję nie kłamać bo ktoś powie "sprawdzam". Tyle.
@Usmiech_Niebios: Podałem dowód.
@Usmiech_Niebios: Napisałem że między innymi za to a nie że za to. Nawet czytać ze zrozumieniem nie potrafisz...
Na konfederację atakującą tuska za kwotę wolną od podatku? Wiesz co znaczy "między innymi"?
XD
Co dla ciebie znaczy wyrażenie "między innymi"?
@aarahon: najwidoczniej ciebie nie. To znaczy rozumiem że kłamiesz i że za to Konfederacja nie zaatakowała Tuska za jego tezy o kwocie wolnej od podatku, co potwierdziłeś nie mając cytatu
Wykłuję ci oko, kupię loda i pogłaszczę psa - czemu wypowiadasz się tylko o oku? Czemu mnie atakujesz między innymi za propozycję pogłaskania psa?
Dorzucę chyba twoje wymysły do tego mema, bo trolling polityczny uprawiasz na bardzo wysokim poziomie, prawie się nabrałem że ktoś może być taki głupi i w to wierzyć XD
@Usmiech_Niebios: konfederacja nie wypowiada się a atakuje. Tutaj leży różnica w przykładzie.
@Usmiech_Niebios: tez mam inpirowanego mema:
Komentarz usunięty przez moderatora