Aktywne Wpisy
Lukardio +73
Mam nadzieje że #marszniepodleglosci zostanie ,,odzyskany" i będą brali wszyscy ludzie niezależnie od wyznawanych poglądów.
#polska #11listopada #lgbt #marszrownosci #patriotyzm #neuropa #4konserwy
#polska #11listopada #lgbt #marszrownosci #patriotyzm #neuropa #4konserwy
rio574 +496
Ale przecież nie mam racji i po prostu wyciągnij się z przegrywu za swoje własne sznurówki bro. I zrób to jeszcze będąc wrakiem człowieka bez kapitału finansowego, genetycznego czy kulturowego, bo tak normik powiedział.
#przegryw #blackpill
@Xenomorph_666: widzisz, może jakbyś posłuchał to dziś byś już przynajmniej nie płakał na vikopie xD
@RyouNarushima: tłumacząc z przegrywowego na ludzki: "chlipoo chlipoo przestańcie mi mówić że moje c-----e życie jest moją winą, zamiast tego potwierdźcie mi że byłem przegrany na starcie i cyk pora na csa" xD
I ten fragment jest dokładnie o tobie
@RyouNarushima: nie, jego winą jest to, że w pewnym momencie uznał to za doskonałą wymówkę żeby nic ze swoim życiem nie zrobić i już tylko robi płaq płaq na wykopie.
@RyouNarushima: dokładnie, beka z przegrywa zawsze w cenie xd
@RyouNarushima: to co każdy - starać się je polepszyć? Ale niee, lepiej uznać że się nie da, i to nie ze swojej winy, i problem z głowy xD
@RyouNarushima: xD może od razu dać Przepis Na Szczęście?
Przecież to kwestia indywidualna, zależy od tego w jakim miejscu jest dana osoba, jakie ma problemy, co stoi na przeszkodzie żeby się ogarnąć i tak dalej. Nie ma uniwersalnego sposobu polepszenia życia.
1. Rozpocznij pracę nad akceptacją samego siebie - nawet chłop z brzydkim ryjem i manlet może mieć udane i satysfakcjonujące życie.
2. Wyjdź z syndromu ofiary.
3. Unikaj copowania w druga stronę w postaci redpillowego nadrabiania braków czy brzydkiej twarzy za pomocą pieniędzy, statusu, gry itd.
@Walimbrachol: Wątpię w to. I tak zawsze będzie traktowany gorzej od swoich przystojnych i wysokich kolegów. Będąc brzydkim manletem nieprzyjemności będą cię spotykały nawet w sklepie czy urzędzie, nie wspominając nawet o poszukiwaniu pracy.
@Walimbrachol: Akurat pieniądze mogą pomóc. Zawsze można wydać je looksmaxxing, copowanie czy zwyczajnie na
@Blackmore: nope, kolejny co przedawkował wykop
@RyouNarushima: xD no i kolega poniżej ci dał argumenty, to jeden zlałeś, a pozostałym dwum zaprzeczyłeś. To po co się na ciebie wysilać?
Wyjdź z syndromu ofiary! Nie jesteś ofiarą - sam sobie jesteś winien.