Wpis z mikrobloga

Przypominam, że normictwo wchodzące na tag jest tutaj tylko po to, by poprawić sobie trochę swoją marną egzystencję i potwierdzić fenomen sprawiedliwego świata. Wszystkie ich argumenty są stawiane w złej wierze i mają na celu tylko dalsze zgnojenie tych, których życie i tak już mocno zgnoiło. Taki mariuszek tu wchodzący nie ma na celu nam pomóc tylko podbić swojego ego, które ucierpiało tym, że należy do dolnych kast normictwa.
Ale przecież nie mam racji i po prostu wyciągnij się z przegrywu za swoje własne sznurówki bro. I zrób to jeszcze będąc wrakiem człowieka bez kapitału finansowego, genetycznego czy kulturowego, bo tak normik powiedział.
#przegryw #blackpill
  • 35
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Raz jeden mi tu sprzedał poradę żebym szukał brzydkiej i grubej baby z bąbelkiem, bo "musisz mieć ruchanie zaliczone intzelu, nawet z byle kim, inaczej żadna normalna cię nie zechce!"

@Xenomorph_666: widzisz, może jakbyś posłuchał to dziś byś już przynajmniej nie płakał na vikopie xD
  • Odpowiedz
Ale przecież nie mam racji i po prostu wyciągnij się z przegrywu za swoje własne sznurówki bro. I zrób to jeszcze będąc wrakiem człowieka bez kapitału finansowego, genetycznego czy kulturowego, bo tak normik powiedział.

@RyouNarushima: tłumacząc z przegrywowego na ludzki: "chlipoo chlipoo przestańcie mi mówić że moje c-----e życie jest moją winą, zamiast tego potwierdźcie mi że byłem przegrany na starcie i cyk pora na csa" xD
  • Odpowiedz
@Wolowinka: To, że ktoś urodził się manletem z brzydką mordą w patologicznej rodzinie jest jego winą?
I ten fragment jest dokładnie o tobie

Przypominam, że normictwo wchodzące na tag jest tutaj tylko po to, by poprawić sobie trochę swoją marną egzystencję i potwierdzić fenomen sprawiedliwego świata
  • Odpowiedz
To, że ktoś urodził się manletem z brzydką mordą w patologicznej rodzinie jest jego winą?

@RyouNarushima: nie, jego winą jest to, że w pewnym momencie uznał to za doskonałą wymówkę żeby nic ze swoim życiem nie zrobić i już tylko robi płaq płaq na wykopie.

I ten fragment jest dokładnie o tobie

@RyouNarushima: dokładnie, beka z przegrywa zawsze w cenie xd
  • Odpowiedz
@RyouNarushima: Nie da się pomoc komuś, kto zakopał się całkowicie w swoim syndromie ofiary, a niestety wy tak copujecie przez życie. Więcej życzliwości powinniście mieć dla siebie i woli na jakieś zmiany, niż szukania winnych waszego s----------a.
  • Odpowiedz
Dajcie 3 przykłady zmian czy tam polepszania życia, a nie tylko puste frazesy.

@RyouNarushima: xD może od razu dać Przepis Na Szczęście?

Przecież to kwestia indywidualna, zależy od tego w jakim miejscu jest dana osoba, jakie ma problemy, co stoi na przeszkodzie żeby się ogarnąć i tak dalej. Nie ma uniwersalnego sposobu polepszenia życia.
  • Odpowiedz
@RyouNarushima:
1. Rozpocznij pracę nad akceptacją samego siebie - nawet chłop z brzydkim ryjem i manlet może mieć udane i satysfakcjonujące życie.
2. Wyjdź z syndromu ofiary.
3. Unikaj copowania w druga stronę w postaci redpillowego nadrabiania braków czy brzydkiej twarzy za pomocą pieniędzy, statusu, gry itd.
  • Odpowiedz
chłop z brzydkim ryjem i manlet może mieć udane i satysfakcjonujące życie

@Walimbrachol: Wątpię w to. I tak zawsze będzie traktowany gorzej od swoich przystojnych i wysokich kolegów. Będąc brzydkim manletem nieprzyjemności będą cię spotykały nawet w sklepie czy urzędzie, nie wspominając nawet o poszukiwaniu pracy.

nadrabiania braków czy brzydkiej twarzy za pomocą pieniędzy

@Walimbrachol: Akurat pieniądze mogą pomóc. Zawsze można wydać je looksmaxxing, copowanie czy zwyczajnie na
  • Odpowiedz
@Walimbrachol: Wy jesteście jacyś opóźnieni w rozwoju. Głównym problemem manleta i kogoś z brzydkim ryjem nie jest to, ze sam się nie akceptuje tylko to, ze INNI go nie akceptują. To czy on sam się akceptuje czy nie - jest bez znaczenia. Nawet jeśli ktoś taki będzie przynależał do grupy, będzie na samym dole hierarchii. Failed normie here - ale cóż. W moich kręgach towarzyskich swego czasu chadow raczej nie
  • Odpowiedz
Tak jak myślałem. Zero konkretów. Won z tagu, normidronie.

@RyouNarushima: xD no i kolega poniżej ci dał argumenty, to jeden zlałeś, a pozostałym dwum zaprzeczyłeś. To po co się na ciebie wysilać?

Wyjdź z syndromu ofiary! Nie jesteś ofiarą - sam sobie jesteś winien.
  • Odpowiedz