Aktywne Wpisy

Fosfofruktokinaza +145
A ja powiem że mi jest przykro jak patrzę na ten plakat. (╯︵╰,)
Nie chodzi o samo założenie, tylko o formę plakatu. Na dni tylko dla kobiet dało się zrobić ładny plakat ze zrelaksowanymi kobietami, nie trzeba było dorzucać zdjęcia przekreślonego konkubenta w brudnej koszulce.
Jestem obecnie wykluczona z 90% miejskich aktywności (nie pójdę z małymi dziećmi do kina, muzeum, na siłownię, restauracje i kawiarnie tylko takie z
Nie chodzi o samo założenie, tylko o formę plakatu. Na dni tylko dla kobiet dało się zrobić ładny plakat ze zrelaksowanymi kobietami, nie trzeba było dorzucać zdjęcia przekreślonego konkubenta w brudnej koszulce.
Jestem obecnie wykluczona z 90% miejskich aktywności (nie pójdę z małymi dziećmi do kina, muzeum, na siłownię, restauracje i kawiarnie tylko takie z

źródło: IMG_5307
Pobierz
JaZestarym +127
Dzwońcie po śmieciarkę, z tego już nic nie będzie #urodziny

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Lewy strzelił w 29 meczach 41 goli bijąc historyczny rekord i dalej za mało na złotą piłkę było.
#mecz
Nie kto inny tylko siwy bajerant, wystawiając Robercika na amatorów z Andory, którzy go połamali.
Bayern odpadł z LM dzięki temu bo Lewego zabrakło na mecze z PSG.
Choć w sumie ten argument o słabości Bundesligi można skontrować tak, ze to z liga hiszpańska jest coś nie tak bo to w jej rozgrywkach aż 3 (CR, Messi, Suarez) osiągnęło wynik przynajmniej 40 goli. Tylko Lewandowski zrobił to w innej lidze a obecnie spore szanse ma hochland