Aktywne Wpisy
jakuba94 +56
30 urodziny. Jak to brzmi :)
Ostatni rok był najlepszym pod wieloma względami:
Minęły 2 lata od operacji bariatrycznej i waga nie wraca - jest to okres po którym 50% zoperowanych wraca do swojej wagi. Zdrowie jest w jak najlepszym porzadku, progres na siłowni olbrzymi, rowerowe kilometry rosną. Coraz bardziej mnie nakręca myśl o dystansach większych niż 200 km. Dziewczyna zdrowieje a i przez to życie się zmienia. W tym roku spełniło
Ostatni rok był najlepszym pod wieloma względami:
Minęły 2 lata od operacji bariatrycznej i waga nie wraca - jest to okres po którym 50% zoperowanych wraca do swojej wagi. Zdrowie jest w jak najlepszym porzadku, progres na siłowni olbrzymi, rowerowe kilometry rosną. Coraz bardziej mnie nakręca myśl o dystansach większych niż 200 km. Dziewczyna zdrowieje a i przez to życie się zmienia. W tym roku spełniło
Soothsayer +17
peżocik z okazji stu tysięcy kilometrów dostał w prezencie mycie, czyszczenie układu hamulcowego, nowe opony continentale na bogatości kurła i czyszczenie układu paliwowego
Wykopki łykacie to?
To nie jest żwir!!!
To jest grys 4-8 mm!!! On się nie zagęszcza, on potrzebuje spoiwa. Może być emulsja asfaltowa k1 65 lub stabilizacja cementem.
Tam potrzebne było kruszywo łamane (Kambodża ma bardzo dużo i tanio i UWAGA JEST TAŃSZE!!!!!!!!!!) ftakcji 0 - 31.5 mm - zabija się jak beton.
Ale z nich buraki - straciłem szacunek nawet do kamerdynera.
jakby gapcio robil dobrze to bym tego nie oglądał xD Kolejny niecny występek wytknięty, chciwość go kiedyś zgubi.
Dziękuję Szanowny Hejterze! Ciśniemy głąba!
Czy to się zatopi w gruncie? NIE!!!
Grunt jak widać był kuty młotem elektrycznym, bez szans na zatopienie się w gruncie...
Albo walec ogarnąć na pewno jest gdzieś niedaleko za niewielkie pieniądze
@tygrys12345: tam chodziło o r--------e drogi a nie naprawienie. Teraz ciężarówki z cegłami nie będą mu po rurze z szambem jeździły. Zostało jeszcze mu wymyślić jak pozbyć się kładów i koni :D