Aktywne Wpisy
Tywin_Lannister +115
#slowacja
Widzę, że na Wykopie stabilnie. Ostateczny dowód na to, że politycy i media nieodwracalnie zlasowali wam mózgi.
Postrzelono człowieka - być może śmiertelnie - a wykopki dokazują, bo miał inne poglądy polityczne od nich xd
Jakby coś takiego spotkało Dudę albo jakiegoś innego polityka, którego nie lubicie, to pewnie by tu też były żarty, wiwaty i oklaski. Brak słów na was.
Widzę, że na Wykopie stabilnie. Ostateczny dowód na to, że politycy i media nieodwracalnie zlasowali wam mózgi.
Postrzelono człowieka - być może śmiertelnie - a wykopki dokazują, bo miał inne poglądy polityczne od nich xd
Jakby coś takiego spotkało Dudę albo jakiegoś innego polityka, którego nie lubicie, to pewnie by tu też były żarty, wiwaty i oklaski. Brak słów na was.
xionacz +1073
- W listopadzie spada rakieta i zabija dwoje ludzi w Polsce
- Niemcy "Damy wam patrioty"
- PIS: "Nie hehe. Bardziej się przydadzą Ukrainie my od Niemiec nic nie chcemy"
- Miesiąc później nad połową Polski przelatuje rakieta zdolna do przenoszenia głowic nuklearnych xDD
- PIS: #!$%@? co się #!$%@?ło - cicho z tym ... żeby to nie wyszło za daleko bo beka.
- Błaszczak "Weźcie to #!$%@? zostawcie w śniegu, nikt tego nie znajdzie"
- Błaszczak "Panie prezydencie i panie premierze weźmy te patrioty jednak"
- Do polski przyjeżdżają Patrioty xD
- Zgadzamy się na pomoc - Nasze niebo bezpieczne!
- Premier #!$%@? wie
- Prezydent #!$%@? wie
- Rakietę znajduje random na koniu na wiosnę xD
- Inba się kręci
- Błaszczak: Ja nic nie wiedziałem
- Morawiecki: Ja nic nie wiem ja się teraz dowiedziałem
- Prezydent: #!$%@? ja tu mam rzeczy do podpisania.
- Generał: Ja wiedziałem i powiedziałem
- Błaszczak: Generał kłamie
I tak się żyje w tym kartonie zlepionym gównem xD
PS: A jaka rakieta jebła w listopadzie dalej nie wiemy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#polska #bekazpisu #polityka #wojna #rosja #ukraina
2. Umieszczenie tej OPL na Ukrainie to akurat był w #!$%@? cyniczny pomysł, bo w istocie to ona chroniłaby nas.
3. Od dawna wiadomo jaka rakieta spadła w listopadzie, bo dawno krążą już zdjęcia jej elementów w Internecie. W zasadzie od razu było wiadomo, że chodzi o jakąś wersję 5W55.
Największy problem jest z komunikacją.
@RafDan: Tak, zawsze to jest wina niemców!
#!$%@?, mało brakowało a byśmy
Ktoś ma wątpliwości że PiS to stalinizm i komunizm pełną gębą? Przecież nawet u nazistów we własnych szeregach były porządki, a tutaj burdel typowo komunistyczny.