Wpis z mikrobloga

@arakis2000: to samo pisałem o moon a jak wyszło to wiemy. teraz tylko trzeba miec to szczescie i trafic w odpowiednia walute, bo tyle ich się namnożyło, że coraz trudniej ogaraniać jest rynek
  • Odpowiedz
@arakis2000: volumen jest bardzo mały, wystarczy czekać aż tym co chcą się szybko wyprzedać skończą się FCK, wtedy wystarczy parę BTC żeby porządnie podbić cenę, w parę osób jest to do ogarnięcia
  • Odpowiedz
@wodzu91: Sorry, ale osoby, które teraz kopią są idiotami. Pociąg już odjechał, teraz tylko czyhajcie na wzrost o 1 sat :) Ten coin ma zerową popularność i mało kto to kupuje. Jak ktoś kupuje to liczy na zwyżki o 2sat i będzie 100% na plusie. Mało komu chce się czekać. Było już takich sporo, coye, saturny itp. Lepiej zainteresujcie się mintem, który ma PoS, będzie hajs za trzymanie kasy w
  • Odpowiedz
@wodzu91: powiem ci tak ja na razie sobie giełdy odpuszczam , muszę z tydzień odpocząć pokopię sobie trochę i mam zamiar urobek sprzedawać tak żeby dziennie te 0.3 BTC zarobić bo już czekanie aż coś podskoczy mi się znudziło
  • Odpowiedz