Wpis z mikrobloga

Tyle zespołów gra w lidze mistrzów a znowu czuje, że Real przejdzie City i rozjedzie to co zastanie w finale. Musieli ewidentne podpisać jakiś pakt z demonami
#mecz
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Neeveermind spokojnie odejdą dziadki modricie, benzemy i reszta to zobaczymy co z tego uszyją. chociaż ostatnio miałem rozkmine ze real mega mądrze buduje klub bo odejdą Ci najbardziej utytułowani a tutaj taki camavinga czy vini już złapali ich mental w pucharach i mogą to przekazywać dalej
  • Odpowiedz
  • 7
@Kulawix: tak patrząc to mają z czego to budować. Jest to serio niesamowite bo nie dość, że wygrywają to przyciągają wszystkich utalentowanych, bo pokazują, że dostaniesz swoje szanse na najwyższym poziomie
  • Odpowiedz
@Kopyto96: @Neeveermind Najlepsze jest to, że w erze z lat 2002- 2015 wygrali tylko raz ligę mistrzów, a przez te lata takie składy i takie nzwiska się pojawiały, że no dla nich półfinał to bylo minimum, a tu kopali się po czole i pierwsze lepsze janki jak Monako czy BVB ich jechało jak chciało.
Potem 2015-2023 wygrana aż 4 razy a składem nie pokazywali że byli faworytami, Juve, Bayern
  • Odpowiedz
benzema, fernandez, modric i kros jakby te dziadki odpadly to nie widzę na ten moment klasowych zastępców

@Kulawix: Camavinga wejdzie w buty Kroosa, Valverde i Jude za Modricia, za Karima za rok za free pewnie Mbappe. Nacho Fernandez piękny jest, ale to 3-4 stoper obecnie.
  • Odpowiedz
@krzychu_kadetem_tera: Bo to ściema, którą się karmimy. Czasy sir Alexa minęły, Real udowodnił w ostatnich 10 latach, że są najwięksi. Dalej dopiero są Barcelona,United,Juventus,Inter,Milan,Liverpool,Bayern (kolejność przypadkowa)
  • Odpowiedz
@krzychu_kadetem_tera: Dzbanie, a co ci przeszkadza w tym, że według mnie United nie jest największym klubem na świecie? Wyklucza to mnie jako kibica? Czy np kibic Chelsea czy Arsenalu też musi uważać, że ich klub jest nieomylny i największy z największych?
  • Odpowiedz
@GrochenMochen: najlepszy skład mieli za zidana, ten który 3 razy wygrał ligę mistrzów
Co prawda w lidze często dawali d--y, to samo w copa del rey lubili przyogurzyc ale nigdy bym nie powiedział ze odstawali składem od takiego Bayernu który był przez pewien czas ich najpoważniejszym europejskim rywalem który jako jedyny był w stanie nawiązać walkę
  • Odpowiedz