Wpis z mikrobloga

@frutson: nie podkreśliłem bo to nie jest tag typowy patologiczny. sporo mireczków dzieli się tam swoimi przemyśleniami czy zwyczajnie chcę się podzielić swoimi bolączkami. Nie podkreśliłem też tagu polityka chociaż z czystym sumieniem bym mógł, bo to co się tam odpie@$a to jest obraz upadku tego portalu.
  • Odpowiedz
sporo mireczków dzieli się tam swoimi przemyśleniami czy zwyczajnie chcę się podzielić swoimi bolączkami

@kolega_z_sasiedztwa: no nie, raczej kilku, reszta tylko pogrążą się wzajemnie w tym szambie
  • Odpowiedz
Gromki śmiech mnie ogarnia jak wykopki z mirko próbują udowodnić swoją wyższość nad wykopkami udzielającymi się na głównej. Że niby mirko bardziej świadome.

tymczasem sytuacja na mikroblogu:

@kolega_z_sasiedztwa: w sporej części na tych tagach siedzą k0nfiarze i pisowcy. Możesz sobie realnie poweryfikować konta z głównej. Nawet nie musisz się starać szukać. Przykład:
Kryspin013 - >Gromki śmiech mnie ogarnia jak wykopki z mirko próbują udowodnić swoją ...

źródło: Screenshot 2025-01-10 at 08-14-33 Profil @giga_jablecznik - strona 2 Wykop.pl

Pobierz
  • Odpowiedz