Aktywne Wpisy
3033540 +6
ktoś mnie oświeci dlaczego odpowiedź NIE jest prawidłowa? #prawojazdy #motocykle #samochody #praworuchudrogowego
cpt_foley +22
Hej wszystkim. W skrócie - moja mama przeszła udar a ja sklocilem się z siostrami tak, że nie chcemy na siebie patrzeć.
Około godziny 13 będąc na wyjeździe dostałem telefon od siostry, że mama bełkocze i myli słowa. Nie tak dawno czytałem dużo o udarach i zasugerowałem żeby zadzwoniła na 999. Zapytała czy na pewno, odpowiedziałem że tu nie ma na co czekać bo za godzinę może być roślinką. Odpowiedziała coś w
Około godziny 13 będąc na wyjeździe dostałem telefon od siostry, że mama bełkocze i myli słowa. Nie tak dawno czytałem dużo o udarach i zasugerowałem żeby zadzwoniła na 999. Zapytała czy na pewno, odpowiedziałem że tu nie ma na co czekać bo za godzinę może być roślinką. Odpowiedziała coś w
Ja boję się zakredytować na 4-6lat, to zniewolenie jest dla mnie przerażające. Wiem, że w tym okresie nie będę mógł kupić fajnego auta, ani zrobić sobie 3 miesięcznych wakacji. Jedyne co mnie zachęca do kupna mieszkania to fomo.
#nieruchomosci #kredythipoteczny
Czy wziąłbyś kredyt na 10+ lat
@Gerax9: A dlaczego nie? xD Chociaż prawdopodobnie odpowiadam na baita.
1. Spłacać ~10k miesięcznie, bo tyle teraz mogę i po 4-5 latach być wolnym człowiekiem, którego stać na wszystko.
2. Spłacać ~5k miesięcznie przez 10 lat tylko po to, żeby mieć fajne auto i wakacje. Te 5k to nadal dużo pieniędzy i jeżeli straciłbym pracę i musiał iść do kołchozu to nie będę w stanie tego spłacać.
@Nilians: Boję się, że zarobki mi spadną do średnich i