Aktywne Wpisy
TSR44 +297
damianooo8 +9
#zwiazki #kiciochpyta #rozowepaski #niebieskiepaski #malzenstwo
Czy własną żonę można zgwałcić? W sensie czy prawnie jest to tak zaklasyfikowane? Jeśli mam żonę a ona odmówi współżycia, wtedy ja ją do niego przymuszę siłą, to czy to jest prawnie uznane jako gwałt?
Pytam serio. Bo mi ta kwestia kompletnie umknęła ze świadomości. Jak jeszcze chodziłem do kościoła to pamiętam że kościół katolicki zabraniał kobietom odmawiania współżycia.
Czy własną żonę można zgwałcić? W sensie czy prawnie jest to tak zaklasyfikowane? Jeśli mam żonę a ona odmówi współżycia, wtedy ja ją do niego przymuszę siłą, to czy to jest prawnie uznane jako gwałt?
Pytam serio. Bo mi ta kwestia kompletnie umknęła ze świadomości. Jak jeszcze chodziłem do kościoła to pamiętam że kościół katolicki zabraniał kobietom odmawiania współżycia.
Cały sklep do końca tego dnia -15%, więc jeśli ktoś opóźniony (sposób dowolny) z żelkowymi zakupami, to niech korzysta, formę na lato trzeba zrobić ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Pamiętajcie, dzisiaj jedyny taki dzień kiedy przytulanie obcych ludzi jest przeze mnie usprawiedliwione ( ͡° ͜ʖ ͡°) Resztę uzgadniajcie z policją ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#gusto #cringe #heheszki #nietypoweswieta
Żelki light są z erytrytolem zamiast cukru
https://sklep.gusto.pl/pl/p/Mini-misie-LIGHT-zujki-kubek-450-g-bez-dodatku-cukru/113
Akurat to są misie, więc dzisiaj na promce -20% :D
Są też w wersji 200g, ale aktualnie nie ma ich na stanie ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Musiałoby być z samym erytrytolem, bez żadnych cukrów prostych. Ciężko znaleźć dzisiaj takowe. Ale dziękuję za ofertę
Może kiedyś uda nam się wprowadzić takie żelki by każdy był zadowolony ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Pozdrów znajomą! Zdrówko jest ważne