Wpis z mikrobloga

#danielmagical kochani, po wejsciu ustawy ziobry posypie sie na daniela tyle zarzutow, ze spokojnie pare lat spedzi w pierdlu. te wszystkie libacje alkoholowe, te rekoczyny...a nie, prawo nie dziala wstecz xdd chyba ze zbychu bedzie karac za tapowanie, to wtedy daniel moze miec problem. jest jedna realna opcja skazania daniela po wejsciu tej ustawy, te wszystkie skrzywdzone wykopki ktore sa tak mocno sfrustrowane szczesciem daniela udowodnia ze skrzywdzenie tylu osob to jego wina. oczywiscie trzeba bedzie udowodnic ze krzywdzi ich specjalnie xd gorzej jak sie okaze ze trzeba tych wykopkow wyslac na leczenie, to wtedy moze byc problem i tag umrze()
  • 34
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@don-zwierz: Wiesz, że tucznik choć nie wiem jak bardzo odciął się od patostreamów to i tak będzie do niego przypięta łatka obłudnika, złodzieja, oszusta, śmierdziela i matkobijcy. I na wszystkie moje epitety w stronę świniaka są dowody. W internecie nic nie ginie i internet nie zapomina.

Poza tym człowieku jesteś wielce zdziwiony czemu wszyscy są przeciwko twojemu kochasiowi. Oszukał wiele osób i zostanie za to rozliczony. Zapamiętaj sobie jedno FORTUNA
  • Odpowiedz
@Meserole: tez kiedys byłem przez wykopków nazwany Danielem i tez siłą próbowali sobie wmówić, że ja to gruby bo napisałem na tagu, że tylko wykopki potrafiły zniszczyć firme-restauracje Andruszków bo CSI wykop wymyslil sobie, ze Kinga Andruszków to nowa dziewczyna grubego i zmasowanymi atakami ruszyli na restauracje niszcząc przypadkowym osobom życie i firmę, zresztą to samo było z fryzjerką, tak więc jeśli jakiś wykopek nie jest na tyle z-----y bo
  • Odpowiedz
@don-zwierz: im więcej tym lepiej. Przestań bo żenujący jesteś. Gorzej niż nieznośny dzieciak z kompleksami. Żal mi cię dziecko.Próbujesz zwrócić na siebie uwagę bo mamusia i tatuś nie kochają.
  • Odpowiedz
  • 1
@sobek8631: genialne wnioski, bardziej sie rozplacz. ale wiesz ze w gruncie rzeczy ludzi uj obchodzi kim jest daniel i co kiedys robil? wam sie wydaje ze zainteresujecie wszechswiat jego dzialalnoscia ale wiekszosci ludzi to wisi. co wiecej, do niektorych zainteresowanych docieraja te jakze zle rzeczy ktore robil i wiesz co? nadal maja to gdzies ale powodzenia xd
  • Odpowiedz
tak masz rację płaczę ale ze śmiechu po tym co przeczytałem. Rozbawiasz mnie do łez. Mylisz się dziecko. Ludzie nie mają gdzieś a tucznika jeszcze spotka sprawiedliwość.
  • Odpowiedz