Aktywne Wpisy
Glar +100
Ta grupa na fb jest p--------a pod względem spermy #przegiolemco #spermiarzalert
szarszarlotka +12
Moja 13-letnia siostra została najprawdopodobniej okradziona na rozpoczęciu roku szkolnego ( ͡° ʖ̯ ͡°) Szła ze sztandarem więc koleżanka z klasy zaproponowała, że potrzyma jej torebkę, siostra oczywiście ładnie podziękowała i pobiegła bez namysłu, po apelu odebrała torebkę a jak wracała ze szkoły zorientowała się, że w środku nie ma telefonu. Szkoła i dom przeszukane, telefon wyłączony, ostatnie logowanie godzinę po sytuacji kiedy siostra siedziała już w domu
To właśnie nowa partnerka czy tam żona zareagowała, niestety za późno.
Teraz wielki płacz w mediach, gdyby wcześniej się interesował losem swojego dziecka to na pewno by dziś żył. Sam osobiście swoje dziecko wyrwałem z opieki madki gdy tylko zauważyłem że coś niepokojącego się dzieje, było ciężko ale nie jest
jak działa system to ja wiem, jak z tym systemem wygrać także wiem bo jak wspomniałem sam wyrwałem dziecko od jego rodzicielki i trwało to 3 miesiące, dziecko jest ze mną i pewnie do końca życia będzie się zmagał z problemami ktorych się nabawił. Jak chłop widział że się coś dzieje nie tak, bierze dziecko, robi obdukcję pisze pismo