Aktywne Wpisy
kontodlabeki +176
doczekaliśmy się zakończenia mordęgi
pearl_jamik +5
Poznałem fajną dziewczynę na #tinder , taka 8/10 z wyglądu, w głowie też ma poukładane, pracuje w szkole językowej. Gadka się nam klei, było parę spotkań. W końcu doszło do zbliżenia, i okazało się, że ona ma wypukły pępek, alee taki mega brzydki i strasznie mnie to obrzydza. No za każdym razem jak to widzę to z laski 8/10 robi się 4/10 a mi się chce wymiotować. Co byście zrobili
czy powiedzieć jej?
- tak 63.0% (271)
- nie 37.0% (159)
#raportzpanstwasrodka
Komentarz usunięty przez moderatora
Do tego pocąc się jak świnia w upale ale mogąc się wykąpać tylko w samej wodzie na darmowym basenie bo inaczej za drogo
@smutny_kojot: Kojocik miej że litość, ja wiem ze ty masz niskie standardy ale bez przesady XD Poza tym z tym puka to dużo powiedziane, raz urządlił po pijaku a teraz jak sam stwierdził "khmerskie kobiety tracą zainteresowanie mężczyzną po porodzie". Oni nawet razem nie śpią.
@smutny_kojot: ale po co zazdraszczać, jeśli komuś sie takie życie podoba i jest tym zainteresowany, to może w każdej chwili tam wyjechac i sobie zamieszkać na lewej g---o wizie nawet rok...
jeśli bardziej ci odpowiada miód i cukier płynący pod wysrywami na yoiuutubie, to nie wiem po co tu przychodzisz....
Już pomijam że sprzedaje prywatność swoją i swojej rodziny, jak Dżunku dorośnie to mu pewnie splunie na tą spuchniętą mordę za to wszystko.
A co do pukania to jemu pewnie od nadmiaru Cambodii konar nie płonie.
@smutny_kojot: No nie powiedziałbym xD
A jeżeli poważnie rozmawiamy, to od imponowania komuś do bezmózgiego hejtu i czepiania się o dosłownie każdą rzecz jest spora rozpiętość nastawienia. Mi chodzi tylko o to, że wiele osób stąd to tacy sami nieudacznicy żyjący z rodzicami itd. Sam mam kumpla z liceum, który obecnie przebywa na stałe właśnie w południowej