Wpis z mikrobloga

A to nie jest tak, że cały ten jad wynika z tego, że wykopki troszkę zazdraszczają Gapie, że siedzi sobie na krzywy ryj w ciepłym kraju, puka niczego sobie Azjatkę, wali wódeczkę kiedy chce, a jedynym jego zmartwieniem jest, ile kWh wzięła młotowiertarka kambodzańskich szambonurków podłączona w jego domu?

#raportzpanstwasrodka
  • 28
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@smutny_kojot: zawsze chciałem żyć z dnia na dzień w kraju w którym nie potrafię się nawet płynnie porozumiewać na jakimś zadupiu bez kanalizacji i stołować się w miejscach gdzie salmonella to łaskawy wyrok.
Do tego pocąc się jak świnia w upale ale mogąc się wykąpać tylko w samej wodzie na darmowym basenie bo inaczej za drogo
  • Odpowiedz
@YankeeKiller: on ma kanalizacje ale nie chce placic za ludzi ktorzy w jego toalete robia i zapelniaja szambo))cwany)))jego nowe polskie sasiedztwo o tym ale uczestn7cza w tym co on robi.Tacy sami jak on!!
  • Odpowiedz
puka niczego sobie Azjatkę,

@smutny_kojot: Kojocik miej że litość, ja wiem ze ty masz niskie standardy ale bez przesady XD Poza tym z tym puka to dużo powiedziane, raz urządlił po pijaku a teraz jak sam stwierdził "khmerskie kobiety tracą zainteresowanie mężczyzną po porodzie". Oni nawet razem nie śpią.
  • Odpowiedz
, że cały ten jad wynika z tego, że wykopki troszkę zazdraszczają Gapie

@smutny_kojot: ale po co zazdraszczać, jeśli komuś sie takie życie podoba i jest tym zainteresowany, to może w każdej chwili tam wyjechac i sobie zamieszkać na lewej g---o wizie nawet rok...

jeśli bardziej ci odpowiada miód i cukier płynący pod wysrywami na yoiuutubie, to nie wiem po co tu przychodzisz....
  • Odpowiedz
@smutny_kojot: podoba ci sie za *cudze*??Lubisz oszukiwac innych??klamac,zebracrobic swinstwa sasiadom lub innym tylko dlatego ze ktos z nim meczu nie chcial ogladac!!!To PASOZYT PIERWSZEJ KLASY!!
  • Odpowiedz
  • 3
@HotWodka: No nie jest to miss Azji, ale w poprzek chyba też nie ma. Wszystko można przedstawić w mega czarnych barwach, jeżeli się chce. Ja mogę tylko powiedzieć, że od samej dawki witaminy D ten człowiek jest pewnie dużo szczęśliwszy niż połowa wykopków w smutnej jak p---a Polsce i trochę potwierdza to jego pozytywne nastawienie bijące z filmików i bezustanny jad wylewający się na tym tagu.
  • Odpowiedz
@smutny_kojot: Jest tak pozytywnie nastawiony że kasuje każdy komentarz z wyjątkiem "dziekuję i pozdrawiam". Gdy przypadkiem nagrywany jest przez innych expatów wychodzi z niego cham burak i prostak. Nie zapominaj że widzisz tylko to co on chce ci pokazać. Zobacz jaką trzodę o----------ł po pijaku na gniotach ucieczki w tropiki. Duzo jest tutaj przegiętego hejtu i jadu ale sporo jest też merytorycznej krytyki naszego dżolero. Jest tak, bo na yt
  • Odpowiedz
  • 11
@smutny_kojot strasznie mu zazdroszczę, przede wszystkim tego że cały czas musi biegać z kamerą i nagrywać bo będzie przerwa w nagrywaniu gniotów to do gara nie będzie miał co włożyć.
Już pomijam że sprzedaje prywatność swoją i swojej rodziny, jak Dżunku dorośnie to mu pewnie splunie na tą spuchniętą mordę za to wszystko.
A co do pukania to jemu pewnie od nadmiaru Cambodii konar nie płonie.
  • Odpowiedz
  • 3
@T4_LOVER: No przecież sam napisałeś wyżej, że mam niskie standardy ( ͡~ ͜ʖ ͡°)

A jeżeli poważnie rozmawiamy, to od imponowania komuś do bezmózgiego hejtu i czepiania się o dosłownie każdą rzecz jest spora rozpiętość nastawienia. Mi chodzi tylko o to, że wiele osób stąd to tacy sami nieudacznicy żyjący z rodzicami itd. Sam mam kumpla z liceum, który obecnie przebywa na stałe właśnie w południowej
  • Odpowiedz
@smutny_kojot: Rozumiem że twój kolega uczciwie pracuje, ma kobietę z którą jest z miłości i nikt go nie przymuszał do plemiennego ślubu bo bombelek w drodze. Do tego twój kolega zapewne nie uciekał przed długami i alimentami dla swojego pierworodnego dziecka w kraju. Twój kolega zapewne też nie musi biegać z kamerką i nagrywać swoją małoletnią córkę (z pewnością mu podziękuje jak dorośnie) żeby wyżywić rodzinę. Twój kolega jak mniemam
  • Odpowiedz
@smutny_kojot: zazdrościć to ja mogę komuś jachtu, nowej extra fury, szczęśliwej rodziny, czy wakacji raz w miesiącu na drugiej półkuli. Serio myślisz że można komuś zazdrościć tego że piję p--o po 1usd, musi kręcić wysrywy na yt by przeżyć codziennie, chodzić na basen by się umyć bo w domu nie może bo szambo wybija, widzi rodzinę raz na 10lat może bo od 7 lat córki nie widział matki brata, żyje
  • Odpowiedz