Aktywne Wpisy
JakDorobic_com +142
Przed Wami kolejne #rozdajo, ponownie z motywem sportowym (ง ͠° ͟ل͜ ͡°)ง
Mamy dla Was wartościową nagrodę w postaci odżywki białkowej WPC o smaku kawowym z limitowanej edycji Kevin Levrone (proszek, 2 kg). Wartość rynkowa nagrody to co najmniej 169 zł!
Białko możecie sami spożyć, dać komuś na prezent lub sprzedać z zyskiem! Data przydatności to
Mamy dla Was wartościową nagrodę w postaci odżywki białkowej WPC o smaku kawowym z limitowanej edycji Kevin Levrone (proszek, 2 kg). Wartość rynkowa nagrody to co najmniej 169 zł!
Białko możecie sami spożyć, dać komuś na prezent lub sprzedać z zyskiem! Data przydatności to
kataklysm +8
A na przejście wchodzę tak.
Jak się coś stanie to płacz i ograniczenia prędkości do 5km/h
#polskiedrogi
#prawojazdy
Jak się coś stanie to płacz i ograniczenia prędkości do 5km/h
#polskiedrogi
#prawojazdy
Mysz Logitech MX Master 3s
Klawiatura Logitech MX Mechanical Mini
Słuchawki Sony WH1000-XM5
Głośnik JBL Flip 5
Jeśli odepnę klawiaturę i myszkę jest lepiej, ale wcale nie dobrze. Zainstalowałem nowe stary, puściłem adapter bluetooth na przedłużaczu usb żeby był blisko sprzętu i nic. Co jeszcze mogę zrobić?
#system #bluetooth #systemyoperacyjne #serwispc
Pytanie też jak bardzo potrzebujesz bluetooth z głośnika. Już kombinowałem różne mobilne rozwiązania, skłaniałem się nawet ku zakupowi 2 szt. JBL Flip 5 żeby połączyć je w parę po czym zostałem przy jednym głośniku bluetooth migrującym kuchnia/łazienka/wyjazdy a do kompa mam monitory Edifier w konfiguracji 2.0.