Aktywne Wpisy
cytmirka +5
Przed chwilą na tinderze wyświetlił mi się chłopak mojej siostry. I ma wstawione najnowsze zdjecia, sprzed dosłownie tygodnia.
Jakie są szanse, że założył tindera w celu poznania znajomych? Nic nie jest wspomniane o tym że jest w związku…
Chyba będę mieć nieprzespaną noc bo dawno nic mnie tak nie zszokowało.
#tinder
Jakie są szanse, że założył tindera w celu poznania znajomych? Nic nie jest wspomniane o tym że jest w związku…
Chyba będę mieć nieprzespaną noc bo dawno nic mnie tak nie zszokowało.
#tinder
wfyokyga +29
Dzień dobry
https://www.rp.pl/polityka/art38437421-sondaz-koalicja-pis-z-konfederacja-blisko-ale-bez-wiekszosci-w-sejmie
#bekazlewactwa #lewackalogika #konfederacja #polityka #4konserwy
@TeBerry: ty teraz tak na powaznie? Porozmawiajmy wiec o zamordyzmie:
Ogromny szacunek ode mnie, już bym wolał hajs w kiblu spuścić
Ostatnie co widziałem, to jak mówił, że jest to bardzo mało prawdopodobne, co patrząc na ideologiczną spójność obu tych partii pozostawia wygodną furtkę.
Te wybory to dejavu z 2014 roku XD. PiS zły, ale w sumie PO gorsza i o! Korwin dobrze gada.
@Bloodhorn: Ach, to ty zapewne z tych, którzy myślą, że pandemia to wymysł Billa Gatesa i Sorosa. Środki przeciwdziałania rozprzestrzeniania wirusa były konieczne.
Nie są idealni, ale nadal lepsi niż Konfederacja. Poza tym jak widać tutaj, połowa Konfederacji miała to gdzieś.
@TeBerry: poczytaj jakie fajne przeciwdzialania miala Szwecja i jak na tym wyszla.
Dewastowanie gospodarki i wprowadzanie nielegalnych rozporzadzen pisanych na kolanie nie bylo potrzebne. Bylo wrecz niepotrzebne i czesto