Byłem w tym tygodniu w stolicy Szwajcarii, i widziałem tam pełno flag ukraińskich, co jest dziwne bo Szwajcaria zawsze wydawała mi się być neutralna we wszelkich sporach, więc jak to w końcu jest? Oni wspierają Ukrainę, czy są oficjalnie neutralni? Nie zbyt śledzę politykę i cały temat wojny na Ukrainie. #ukraina #wojna #europa #szw
Byłem w tym tygodniu w stolicy Szwajcarii, i widziałem tam pełno flag ukraińskich, co jest dziwne bo Szwajcaria zawsze wydawała mi się być neutralna we wszelkich sporach, więc jak to w końcu jest? Oni wspierają Ukrainę, czy są oficjalnie neutralni? Nie zbyt śledzę politykę i cały temat wojny na Ukrainie.
@Gaahl75: Nie można już mówić o neutralności Szwecji. Przecież Szwecja chce wejść do NATO. Jak i nałożyła sankcje na Rosję
@Gaahl75: Politycy liczą kasę, ale ludzie sympatyzują z napadniętym krajem.
Z kolei ja na majówce w pradze widziałem to samo, co krok ukraińskie flagi, ale w tym wypadku rząd idzie w sukurs opinii publicznej, więc nie ma takiego dysonansu.
Nie można już mówić o neutralności Szwecji. Przecież Szwecja chce wejść do NATO. Jak i nałożyła sankcje na Rosję i wysłała uzbrojenie na Ukrainę. I moim zdaniem Szwecja od bardzo bardzo dawna nie jest neutralna.
@Koniasz: ty umiesz czytać? Gość pisze o Szwajcarii, a nie Szwecji
właśnie ty się zesrałeś. Zamiast napisać "mój błąd, miałeś rację" to przyjąłeś pozycję atakującą
@muskutanin: Ale to ty mnie pierwszy zaatakowałeś. Zamiast napisać "Ale Op pytał o Szwajcarie a nie Szwecję" To zacząłeś od "ty umiesz czytać?". To nie jest grzeczne zwrócenie uwagi tylko atak. Tak nie wygląda kulturalna rozmowa dwóch osób więc skończ teraz udawać zaskoczonego. Bo sam wybrałeś tak niski poziom tej dyskusji.
PERFEKCYJNA DZIEWCZYNA ? Faceci jak ona wam sie podoba ? Kobiety, co myslicie o takim stylu ? Te brwi, usta, rzesy, makijaz, piersy itd. Ocencie jej wyglad
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
#ukraina #wojna #europa #szw
@Gaahl75: Nie można już mówić o neutralności Szwecji. Przecież Szwecja chce wejść do NATO. Jak i nałożyła sankcje na Rosję
Politycy liczą kasę, ale ludzie sympatyzują z napadniętym krajem.
Z kolei ja na majówce w pradze widziałem to samo, co krok ukraińskie flagi, ale w tym wypadku rząd idzie w sukurs opinii publicznej, więc nie ma takiego dysonansu.
@Koniasz: ty umiesz czytać? Gość pisze o Szwajcarii, a nie Szwecji
@muskutanin: I aż tak się musisz zesrać ? Pewnie jesteś z tych co nigdy się nie pomylili xD.
@niewiemjakiwybrac: Nie uczę się Ukraińskiego
@crahn: Nie wściekaj się tyle bo nawet nie wiem kim jesteś xD.
@muskutanin: Ale to ty mnie pierwszy zaatakowałeś. Zamiast napisać "Ale Op pytał o Szwajcarie a nie Szwecję" To zacząłeś od "ty umiesz czytać?". To nie jest grzeczne zwrócenie uwagi tylko atak. Tak nie wygląda kulturalna rozmowa dwóch osób więc skończ teraz udawać zaskoczonego. Bo sam wybrałeś tak niski poziom tej dyskusji.
@muskutanin: A twoja żona przestała Cię zdradzać ?
Przecież to tylko pytanie. xD
@Koniasz: a powinieneś, jak zaatakują wasz kraj i wezmą cię do niewoli to mógłby ci się przydać :)