Aktywne Wpisy
Klimbert +127
Tak to jest jak się czeka na księcia z bajki w nieskończoność, a kwestię dziecka odkłąda się na później.
#demografia #dzieci #zwiazki
#demografia #dzieci #zwiazki
kt13 +66
Kupiłam sobie wczoraj pączka ekskluzywnego
Z gorącej pączkarni
z pistacją
za...... 10zł
I to był naprawdę dobry pączek, gorący, dobrze wyrośnięty, mięciutki, wypełniony po brzegi nadzieniem
Ale naszła mnie jednak rozkmina, że 10zł za pączka w PL to dużo. Ile by kosztował taki pączek w Niemczech - 2 euro? Albo w jakiejś kawiarni we Włoszech, pewnie podobnie. Rozjeżdżają nam się te ceny z zarobkami.
Z gorącej pączkarni
z pistacją
za...... 10zł
I to był naprawdę dobry pączek, gorący, dobrze wyrośnięty, mięciutki, wypełniony po brzegi nadzieniem
Ale naszła mnie jednak rozkmina, że 10zł za pączka w PL to dużo. Ile by kosztował taki pączek w Niemczech - 2 euro? Albo w jakiejś kawiarni we Włoszech, pewnie podobnie. Rozjeżdżają nam się te ceny z zarobkami.
#konfederacja #4konserwy #polityka #braun #mentzen
@Leszcz_Bagienny: lepszy holownia. Mowi - ludziom sie nie podoba - mowi na odwrot xD
@Leszcz_Bagienny: ogromna śmierć polaków, zaraz obok średniej śmierci polaków i maleńkiej śmierci polaków to 4 jeźdźcy gejowskiej apokalipsy.
Do jest kapitanie, dokładnie tak sobie was wyobrażam, jako prawdziwych męskich mężczyzn, z męskim płótnem na stopach, nie jakimiś gejowskimi skarpetami, piszących gejowsko po polsku.
2. Sąd nie jest miejscem na propagowanie LGBT - może kontrowersyjna reakcja Brauna, ale sam cel jak najbardziej w porządku.
3. Nie widzę kontrowersji, chciał tylko zmienić ustawienie flag w sposób należyty
4. Zwykła kontrola poselska, nie ma nic kontrowersyjnego.
5. Najbardziej kontrowersyjne jest to, że Szumowski robił fikoły żeby tylko nie dmuchać w alkomat. Jakby nie miał nic
Wow, czyli jego plus to pajacowanie przed kamerą? Czy co konkretnie największego dały te interwencje poselskie?
Napiszesz konkretnie co dały czy sam nie wiesz?
Ale on pajacował bardzo dużo. Tylko co konkretnie to dało oprócz taniego widowiska?
Wy sobie chyba nie zdajecie sprawy że Konfederaci w czasach
Komentarz usunięty przez moderatora
#!$%@? z nim. Bog z nami.