Aktywne Wpisy
Goronco +48
Dostałem wypowiedzenie XDDD
JA P------E. Zajmuję się w projekcie WSZYSTKIM. 90% tematów kończy się na mnie, bo na wszystko jestem w stanie odpowiedzieć/wspomóc/czasem nawet podjąć decyzję. Wypowiedzenie bo mam za duże wynagrodzenie i w celu zmniejszania kosztów XDDD
Podpisałem za porozumieniem stron, do końca października.
Daje projektowi czas maksymalnie do końca roku i upadnie, bo CAŁA jego waga spoczywala na moich barkach. Czy właściwie teraz już garbie.
#pracbaza #korposwiat
JA P------E. Zajmuję się w projekcie WSZYSTKIM. 90% tematów kończy się na mnie, bo na wszystko jestem w stanie odpowiedzieć/wspomóc/czasem nawet podjąć decyzję. Wypowiedzenie bo mam za duże wynagrodzenie i w celu zmniejszania kosztów XDDD
Podpisałem za porozumieniem stron, do końca października.
Daje projektowi czas maksymalnie do końca roku i upadnie, bo CAŁA jego waga spoczywala na moich barkach. Czy właściwie teraz już garbie.
#pracbaza #korposwiat
KonserwatywnyMocny +365
Na TVP mówią że powodzianie mogli się umyć po raz pierwszy od 3 dni xD
Tymczasem ja myjący się co 5-7 dni xD
#powodz
Tymczasem ja myjący się co 5-7 dni xD
#powodz
Potrzebuję czegoś budżetowego/używanego do nagrywania wykładów z 10 rzędu sali wykładowej. Mam Canona 6d mk1, ale trochę mi szkoda go zarzynać ciągłym 10h nagrywaniem. Myślałem żeby kupić coś taniego, zamontować mój 100mm obiektyw, podpiąć powerbanka 20k, dokupić mikrofon kierunkowy i jazda z tematem
#lustrzanka #canon #fotografia