@2aVV: To super, ze jeden dzień był fajny podczas majówki polskiej, cieszę się. Lecz majówka to więcej dni, niż tylko jeden. Wieczna jesień, nic więcej. Nie dziwie się, ze przybywa grupa imigrantów klimatycznych z polski do cieplejszych rejonów.
@2aVV: Od Ciebie wziąłem fajny pomysł na tag podróżniczy #urojonepodrozowanie. Bardzo mi się spodobał i sobie zapożycze ^^
W odróżnieniu od Ciebie mam życie prywatne i czas na to, aby spełniać swoje pasje, a nie być wykopkowym frustratem jak Ty co wkleja innym, ze zimny klimat to jedyny słuszny.
Lecz dla Ciebie jak ktoś gdzieś pojedzie to albo oskarek to albo zmyśla, a tym bardziej jak jego poglądy się różnią
@SayNoToPrzegryw: Smutne, pisać takie wysrywy i dawać sobie plusy z drugiego konta.
mam życie prywatne
@SayNoToPrzegryw: Nie zaprzeczam, trzeba mieć dużo czasu, żeby płakać za każdym razem kiedy nie ma upału. Obrażanie ludzi od grubasów to zajęcie na pełen etat.
@SayNoToPrzegryw: Zawsze martwię się, że godzinę po napisaniu przeze mnie postu nie ma jeszcze twojej odpowiedzi. Nikt nie napisał o tym, że Polacy to idioci, bo nie lubią zdychać w upale. Nikt nie napisał, że należy do Rasy Panów i jest ponad ten tępy motłoch.
Jakoś tak wtedy mi smutno.
Ale po 3 godzinach twoje neonazistowskie wysrywy zawsze lądują pod moimi wpisami.
#pogoda
@dzakub63: Fakt, chociaż nawet te pozostałe 3 miesiące (grudzień, styczeń, luty) też coraz częściej są zbyt ciepłe, żeby uznawać je za przyjemne.
Miało być zimno na majówkę, a jak zwykle #!$%@? z tego wyszło. Słońce pali trzeci dzień, żyć się odechciewa.
@troglodyta_erudyta: HEHEHEHHEHE, patrz Mati jak mu powiedziałem.
Dawaj Harnasia, pójdziemy nazwać kogoś pedalarzem, będzie śmiesznie.
@SayNoToPrzegryw: Mądre słowa. Odkrywcze.
Fakt, że 2023 rok ma do tej pory anomalie +1,8K mówi sam za siebie.
@SayNoToPrzegryw: xD
Miło było jak siedziałeś ostatni tydzień #!$%@? do nieprzytomności w piwnicy, tak spokojnie.
Pozdrawiam.
W odróżnieniu od Ciebie mam życie prywatne i czas na to, aby spełniać swoje pasje, a nie być wykopkowym frustratem jak Ty co wkleja innym, ze zimny klimat to jedyny słuszny.
Lecz dla Ciebie jak ktoś gdzieś pojedzie to albo oskarek to albo zmyśla, a tym bardziej jak jego poglądy się różnią
@SayNoToPrzegryw: Nie zaprzeczam, trzeba mieć dużo czasu, żeby płakać za każdym razem kiedy nie ma upału. Obrażanie ludzi od grubasów to zajęcie na pełen etat.
Pozdrawiam.
Jakoś tak wtedy mi smutno.
Ale po 3 godzinach twoje neonazistowskie wysrywy zawsze lądują pod moimi wpisami.
Pozdrawiam.