Jakiś propagandzista z RIA Novosti wyskoczył do przewodniczącego Izby Reprezentantów, podczas jego wizyty w Izraelu, z tekstem: "We know you don't support the current unlimited and uncontrolled supplies of weaponry and aid to Ukraine...". To tak w temacie ruskiej propagancy, jak to McCarthy jest przeciwny pomocy Ukrainie. No to zobaczcie odpowiedź.
@FalseIdeas: mówiłem, że prawdziwy Republikanin mówi "rozkład jazdy jest znany".
(przylepiło im się szurów bo prawactwo ma jakiś ogólny problem z mózgowiem tak mniej więcej od 20 lat postępujący. co jest bardzo przykre swoją drogą bo niszczy w pewien sposób jedną z alternatyw politycznych)
@FalseIdeas Bo psychoprawaki (nie mylic z prawicowcamk), konfederaci i szury mysla ze polityka USA dziala jak polityka bantustanu jak Polska czy nawet Rosja. W USA najwazniejsza jest RACJA STANU i prezydent tam ma malo do gadania (a jak nawet chce to pozniej jego żona musi łapać kawałek czaszki w kadilaku).
@Cyslav: I niech robią jak chcą, kacapy mają już to tak poza kontrolą, że nawet jak któryś z telewizorem wytrzeźwieje i tego posłucha to dostanie wylewu od przeładowania informacji, że USA nie wspiera Ukrainy ale rosja codziennie rozwala po kilkaset sztuk amerykańskiego sprzętu który nie wiadomo jak tam się pojawia ( ͡°͜ʖ͡°)
#mandat #policja #bagiety ja #!$%@?, dostałem mandat 2500 zł za jazdę na rowerze po alkoholu. 500 m do domu, 3 kieliszki wina 0,6%…. Nie da się tego odrobić w kamieniołomach lub coś z tym innego zrobić? Można odroczyć lub raty?
To tak w temacie ruskiej propagancy, jak to McCarthy jest przeciwny pomocy Ukrainie. No to zobaczcie odpowiedź.
#ukraina #rosja #polityka
(przylepiło im się szurów bo prawactwo ma jakiś ogólny problem z mózgowiem tak mniej więcej od 20 lat postępujący. co jest bardzo przykre swoją drogą bo niszczy w pewien sposób jedną z alternatyw politycznych)
W USA najwazniejsza jest RACJA STANU i prezydent tam ma malo do gadania (a jak nawet chce to pozniej jego żona musi łapać kawałek czaszki w kadilaku).
ale podejrzewam że to na użytek wewnętrzny - pusci się słowa dziennikarza w całości, a wypowiedź tego typa potnie tak żeby wyszło że nie wspiera
Komentarz usunięty przez moderatora
@Cyslav: czyli ulubiona metoda pisowców :)