Wpis z mikrobloga

#casio #gshock #sprzedam #wroclaw #watchboners - jeśli ostatni tag nie pasuje, to sorki za zawracanie d--y.

Na sprzedaż posiadam Casio GST-W130C-1AER. Zakupiony w 2019 roku na stronie Watches2u. Generalnie sprzęt wykonany solidnie i nie ma z nim żadnych problemów (bardzo mało używany, a od jakichś dwóch lat leży w szufladzie, ale po wyjęciu z niej nadal jest gotowy do działania. Jedyny jego mankament, to rysa na szkle, którą oznaczyłem na zdjęciu. Poza nią nie zauważyłem żadnych problemów ani uszkodzeń. Mam go od nowości, wraz z pudełkiem, fakturą itd. Z racji, że nie za bardzo mogę go gdzieś znaleźć, to cena, jaką proponuję to 900zł. TUTAJ od razu proszę o zrozumienie, że cenę jakąś muszę dać, a niekoniecznie może ona być zgodna z rzeczywistością. Jeśli ktoś jest zainteresowany, to śmiało można proponować inne kwoty. Zegarek leży, więc myślę, że się dogadamy. Zdjęcia w komentarzach. Mogę wystawić na olx lub allegro (w odpowiednio wyższej kwocie, ze względu na prowizje).
korbuzz - #casio #gshock #sprzedam #wroclaw #watchboners - jeśli ostatni tag nie pasu...

źródło: 4880C560-E5C0-4735-A5C9-C37FFA4CD0D3

Pobierz
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach