Wpis z mikrobloga

#danielmagical Czy uważacie, że jesteście w jakimś stopniu upośledzeni umysłowo, że ciągnie was do śledzenia losów tych magicalowych patusów? Serio pytam bo jak przeglądam ten tag co jakiś czas to wiecznie macie problemy z tfu smalcem, ale oglądacie go non stop mimo wszystko. Chcecie go zbanować, a jednocześnie widziałem tyle razy jak płaczecie, że tfu smalec nie strimuje. #patostreamy

Czy jesteś upośledzonym podczłowiekiem?

• Tak, jestem lekko upośledzony umysłowo 33.6% (92)
  • Tak, jestem ciężko upośledzony umysłowo 26.6% (73)
  • Nie, jestem zdrowy umysłowo 39.8% (109)

Oddanych głosów: 274

• 12
  • Odpowiedz
  • 5
@Kot89: Ty, no taka prawda. To co widać na tym tagu to aż ręce, nogi i mały opada. Banda debili nadająca non stop na tucznika, jednocześnie jęcząca non stop jak tucznik nie strimuje. No #!$%@?, wtf z waszymi deklami?
  • Odpowiedz
  • 0
@michal1498:
Ja nie jestem, tagu nie blokuję bo sobie go przeglądam co tydzień jak sram itp., żeby zobaczyć czy coś ciekawego się stał z tfu smalcem i zobaczyć jakieś szoty bo strima to widziałem ostatnio raczej przed 2020.
  • Odpowiedz
@KwadratF1: widziałem kiedyś konto na wykopie którego 90% aktywności to było hejtowanie tucznika, też wtedy się zastanawiałem co kieruje takimi ludźmi których #!$%@? kontent daniela ale jak wierne pieski siedzą i oglądają XD nie jestem w stanie tego racjonalnie wytłumaczyć
  • Odpowiedz