Wpis z mikrobloga

#gownowpis #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow Więc swojego czasu miałem dziewczynę dość długo, jak już teraz wiem miała bordeline, dużo znosiłem ale... w końcu to się skończyło, mówię sobie że nic do mnie nie czuła. Pomijając jej "nie chce być z tobą" bo na drugi dzień "Kocham Cię na zawsze, chce żeby było dobrze" i koniec gdzie zanim nastąpiło to drugie powiedziałem jej sp, a ona jest dość drażliwa i to jak by zakończyło temat to mam pewien problem. Mieszka tuż obok mnie, czasem ją widuje, nawet na nią nie patrzę, może z kimś może sama, ja już sam nie wiem co tak naprawę robiła ale nie o tym xD Ja zawsze się starałem i byłem dobry dla niej na ile potrafiłem, wydaje mi się że zawsze byłem wtedy gdy potrzebowała tego bardzo (miała trochę problemów). Po tym co się stało niby kontakt się urywa na zawsze ale mimo że bordeline nie mam to pewnie normalny nie jestem i gdzieś przez programowanie ustalam sobie zawsze takie "jeśli coś to zrobię coś". Więc jest warunek kiedy z nią pogadamy jeśli mnie zagada (może nie chce już nigdy i problem solved? xD) Tak czy siak idąc dzisiaj zauważyłem że wysiada z bmw 1 120d, to ma około 184 konie w serii, warunkiem który mam w mojej głowie to jeśli mnie złoi ze świateł to dam jej tą rozmowę (oczywiście tego nie wie bo nie gadamy ze sobą) Ja mam golfa 4, ok bez śmiechów, na hybrydzie z dużym IC aktualnie dmucham jakieś 1.3 do 1.1, daje mi to około 250 KM mam osprzęt aby zrobić około 300 KM (jezdziłem na 270 ale przebieg momentu był średni bo mapa zła) , są problemy z trakcją na pierwszym biegu ale kolega mi zaproponował zawór co będzie upuszczał doładowanie na pierwszym biegu aby niemieć tam pełnego. Relacja z nią była dośc psycho-niszcząca dla mnie, chociaż ma dla mnie to coś w sobie to nie chce już z nią gadać, więc pytanie, jak by jakimś fartem ze świateł mnie próbowała zrobić to siedzieć z tym 250 km czy mieć pewność i zrobić go na te 300 km. silnik jest po generalce i na dobrych częściach tylko buda poobijana, na 3 biegu idzie jak zły.
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@dragon7: xD wciągniesz ją bezproblemowo a co do trakcji to niech ci w mapie zrobią mniejsze doładowanie na dwóch pierwszych biegach
  • Odpowiedz
@Wiotq: ten starszy 3.8 przepustnica na lince, ale można na niego już po kablu mapy wgrywać, dziwne to ale taki wychodził bo z reguły te na lince to tylko przez lutowanie. Ten 7.5 wie jaki bieg jest? nie no spoko, bo tutaj kolega chciał zrobić styczniki przy biegałce i zawór przy wylocie z turbiny, pewnie bym musiał idealnie wyregulować linki od biegów aby zawsze dobrze czytał. Dziś tak popatrzyłem że
  • Odpowiedz