Aktywne Wpisy
matiKKS +4
Szukam serialu na jesienno-zimowe wieczory. Długość odcinka najlepiej nie więcej niż godzina, ilość do 100 odcinków lub niewiele więcej. Pozbawiony wielokrotnych scen seksu, erotyzmu, ciągłych przekleństw. Serial już skończony, żeby nie czekać na kolejne sezony. Przez 4 lata przerobiliśmy dwa kompletnie różne seriale, które przypadły nam do gustu- The Crown i Ranczo.
Na pewno odpadają:
- The office (nie ten humor dla drugiej osoby)
- Dom z papieru
- Breaking bad (widziałem)
- Skazany na śmierć (widzieliśmy)
Na pewno odpadają:
- The office (nie ten humor dla drugiej osoby)
- Dom z papieru
- Breaking bad (widziałem)
- Skazany na śmierć (widzieliśmy)
ehhniestety +63
"tajemnica spowiedzi" to pierwsza rzecz do zniesienia natychmiast, klecha z drewnianego pudła wie o morderstwie ale nie musi nic mówić policji bo konkordat xD powinni siedzieć za zatajanie jak każdy inny
#takaprawda #bekazkatoli
#takaprawda #bekazkatoli
#bekazprawakow #bekazkonfederacji #neuropa #polityka
w Sejmie zwykle tylko paru poslow na klub pilnuje nad czym glosuja(w Konfie pewnie tylko jeden), a reszta od nich sciaga wiec jak sie jeden jebnie w numerkach ustaw to wychodza takie dramy
Zaraz zlecą się koniobijce z kucem mówić że się boimy i dlatego atakujemy konfe. Tymczasem ten "atak" to cytaty wypowiedzi konfabulatów xD
Okazało się, że to sięga też chore dzieci - no gdyby to wiedzieli, to by na pewno byli przeciw i poprawce, i ustawie.
Ale nikt tego nie wiedział, ani PO, ani Lewica,
@look997: xD xD xD Poważnie, az takie bajki już wciskacie?
@Jariii: Ja nie jestem osobą z wewnątrz, tylko zbierałem info publicznie pisane, bo sam chciałem wiedzieć jak to wyszło.
Bez wątpienia PiS robi takie wrzutki często.
Bez wątpienia są ustawy, które mają wiele dobrego i wiele złego, abo małą dobrą rzecz a pełno złych