Wpis z mikrobloga

• 135
@zapomnialemhaslo: Ja się dziwie, że glosowali WSZYSCY członkowie konfy z reguły Braun i Korwin to największe nieroby w sejmie. Więc mam wątpliwości, ze nie wiedzieli o czym głosują skoro się tak zmobilizowali. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Jariii: moze po prostu w serii glosowan bylo cos na czym im zalezalo i stad mobilizacja

w Sejmie zwykle tylko paru poslow na klub pilnuje nad czym glosuja(w Konfie pewnie tylko jeden), a reszta od nich sciaga wiec jak sie jeden jebnie w numerkach ustaw to wychodza takie dramy
  • Odpowiedz
tak wogle to jest podatek od zbiorek czy od siepomaga? siepomaga powinno zaplacic podatek ze swoich 10% ktore kradna z kazdej zbiorki ale wiadomo ze pewnie to ten ktory zebrze zaplaci
  • Odpowiedz
@wanghoi: xDDDD ta partia to mem
Zaraz zlecą się koniobijce z kucem mówić że się boimy i dlatego atakujemy konfe. Tymczasem ten "atak" to cytaty wypowiedzi konfabulatów xD
  • Odpowiedz
@Jariii: Wiedzieli że głosują nad ustawą deregulacyjną, a PiS dodał w ostatniej chwili wrzutkę, myśleli że tylko od wesel czy coś, więc uznali że trudno, ogólnie ustawa ma tyle dobrego, że mogą poprzeć - przecież to tylko gest.

Okazało się, że to sięga też chore dzieci - no gdyby to wiedzieli, to by na pewno byli przeciw i poprawce, i ustawie.

Ale nikt tego nie wiedział, ani PO, ani Lewica,
  • Odpowiedz
Okazało się, że to sięga też chore dzieci - no gdyby to wiedzieli, to by na pewno byli przeciw i poprawce, i ustawie.

Więc Konfa zagłosowała przeciw samej poprawce tylko dlatego, że z założenia są zawsze przeciw każdym nowym podatkom, a nie dlatego, że wiedzieli o czym jest dokładnie ta poprawka.

@look997: xD xD xD Poważnie, az takie bajki już wciskacie?
  • Odpowiedz
xD xD xD Poważnie, az takie bajki już wciskacie?

@Jariii: Ja nie jestem osobą z wewnątrz, tylko zbierałem info publicznie pisane, bo sam chciałem wiedzieć jak to wyszło.

Bez wątpienia PiS robi takie wrzutki często.
Bez wątpienia są ustawy, które mają wiele dobrego i wiele złego, abo małą dobrą rzecz a pełno złych
  • Odpowiedz
@Jariii: Nieroby powiadasz. Sprawdź sobie ilość interpelacji, zapytań, udziału w posiedzeniach itd. wymienionej przez Ciebie dwójki i porównaj sobie z szeregowym posłem chociażby Lewicy, KO czy PiSu. Wykopki to jednak mało inteligentne stworzenia :/
  • Odpowiedz
@Jariii: xD Idź tam pisać znaleziska, że Tusk jest Bogiem na ziemi, PiS to zło, Ukraina wygra wojnę, a każdy kto twierdzi inaczej to onuca. Widzę, że masz doświadczenie i talent do pisania głupot, więc nie zmarnuj tego :*
  • Odpowiedz