Wpis z mikrobloga

Opisałem właśnie aferkę swojej różowej. Zaczęła mi wyjeżdżać z tekstami, że jak ją zaniedbywał to co się dziwię, że sprawa ma zawsze drugą stronę medalu, że może on wcześniej zrobił jakiś skok w bok itp.
Kurła, poślubiłem typową p0lke ()

#lewandowski #afera #p0lka
  • 43
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 3
@MrSyme ja zauważyłem, że typowa półkę robią z naszych żon i matek i córek różne k-------e youtubowe specjalistki, pseudo psycholozki, matki jednego dziecka. Bo wiadomo, że każdy psycholog pierwsze o czym marzy po pracy to n-----------e porad na YouTube.
  • Odpowiedz
@MrSyme: też wczoraj o to zagadałem moją. Najpierw było "jaki problem?" a ja że "no ja bym ci nie pozwolił tańczyć baciaty i ocierać się o innych facetów, to jest brak szacunku, a już na pewno nie moglabyś wrzucać tego na insta". I o dziwo to ją uspokoiło i zamilkła. Z resztą mieliśmy chodzić na baciate i jedno co to powiedziała że nie chce tańczyć z innymi i musimy iść
  • Odpowiedz
@woskrosenie: zawsze pod takimi dyskusjami musi się trafić jakiś czopek, który przypisuje sobie osiągnięcia innych mężczyzn, tylko z racji płci, i oczekuje z tego powodu, że kobiety z wdzięczności za coś, co miało miejsce sto i więcej lat temu, będą całować stopy swego pana i wyrzekać się czy to własnych potrzeb, czy to zdrowego egoizmu, tylko będą posłuszne i uległe xD

@Pabick
Jak rozumiem z tagów przegryw i p0lka ( ͡
  • Odpowiedz
@AlienFromWenus: Zajmuje się 3 małych dzieci i psem, do tego ogarniam cały dom i jedzenie. Żona pracuje w szpitalu na dyżurach i wraca padnięta, ma mało czasu na dzieci, jedynie wieczorem trochę się pobawi i idzie spać. Do tego mam własną działalność i jak dzieci są rano w Kita to w domu robię projekty IT dla klientów. Wszystko na mojej głowie i nie płaczę jak Juleczki co mają jedno dziecko,
  • Odpowiedz
zawsze pod takimi dyskusjami musi się trafić jakiś czopek, który przypisuje sobie osiągnięcia innych mężczyzn

@AlienFromWenus: po za tym że wyolbrzymiasz pisząc "całować stopy swego pana" co jest formą manipulacji to jeszcze zakazujesz mi powoływać się na osiągnięcia innych mężczyzna a sama powołujesz się na inną matkę która kiedyś robiła pranie - to są tzw podwójne standardy które często stosujecie. Na chwilę obecną wg. ciebie nie mogę się powołać na
  • Odpowiedz
@woskrosenie:

Bo wy wychodzicie z założenia, że jeśli jakiś mężczyzna wynalazł jakieś urządzenie, to wy macie otrzymywać od kobiet wdzięczność, mimo iż sami niczego nie wynaleźliście a jeszcze sami z tego samego korzystacie xD
  • Odpowiedz
Bo wy wychodzicie z założenia, że jeśli jakiś mężczyzna wynalazł jakieś urządzenie, to wy macie otrzymywać od kobiet wdzięczność, mimo iż sami niczego nie wynaleźliście a jeszcze sami z tego samego korzystacie xD

@AlienFromWenus: To w takim razie, czemu uważacie że dzisiejsi mężczyźni są sobie sami winni tego, co robili mężczyźni 100 lat temu?
Np. uważacie że obowiązek kraju powinien być tylko dla mężczyzn bo sami 100 lat temu sobie
  • Odpowiedz
@Pabick: bo naleciałości wciąż pozostają, dziadkowie przekazują swoje podejście dzieciom i wnukom.

@AlienFromWenus: Takie to naleciałości że dziś większość mężczyzn chce zrównania praw dla mężczyzn i kobiet.
Wiesz co, coraz bardziej się przekonuje, że feministki to nic innego jak zbieranina kobiet z zaburzeniami osobowości paranoicznej. W zasadzie nie ma co z wami dyskutować.
  • Odpowiedz
Bo wy wychodzicie z założenia, że jeśli jakiś mężczyzna wynalazł jakieś urządzenie, to wy macie otrzymywać od kobiet wdzięczność,

@AlienFromWenus: W sumie gdzieś mam wdzięczność kobiet. Chcę by zeszły mi z drogi i przestały utrudniać życie postronnym (a o to trudno).
  • Odpowiedz