Aktywne Wpisy
Lewusx +42
Osobie która zgadnie ile lat dzieli te dwa zdjęcia i ile kg więcej ważę po prawej, rozpisze plan treningowy i przez miesiąc będę sprawował opiekę nad techniką wykonywania ćwiczeń. (300zł usługa)
Osoby które biorą udział w konkursie (wystarczy spróbować zgadnąć), otrzymują 10% zniżki na prowadzenie online jeśli chciałyby z usługi kiedyś skorzystać. (Ważność do końca roku)
#konkurs
#rozdajo
Osoby które biorą udział w konkursie (wystarczy spróbować zgadnąć), otrzymują 10% zniżki na prowadzenie online jeśli chciałyby z usługi kiedyś skorzystać. (Ważność do końca roku)
#konkurs
#rozdajo
Kamar +77
Od 2025 ma być wprowadzony w Polsce system opakowań zwrotnych. Kolejne chore rozwiązanie rodem #niedzielahandlowa - każdy z nas sortuje już plastiki czy szkło. System ten tak na prawdę jest nowym podatkiem, bo nie będzie od niego mniej smieci na ulicach, a nakłada on na nas konieczność zbierania niezgniecionych smieci i odnoszenia ich do sklepu. Dlaczego to nowy podatek? Dużo osób po prostu kupując jedna sztukę jakiegoś produktu w puszce
Kurła, poślubiłem typową p0lke ( ̄෴ ̄)
#lewandowski #afera #p0lka
@MrSyme: ja p------e, kogo ty wziales
@MrSyme: cywilny czy konkordatowy?
@MrSyme: opisałeś urojenia wykopków?
@Pabick
Jak rozumiem z tagów przegryw i p0lka ( ͡
@AlienFromWenus: po za tym że wyolbrzymiasz pisząc "całować stopy swego pana" co jest formą manipulacji to jeszcze zakazujesz mi powoływać się na osiągnięcia innych mężczyzna a sama powołujesz się na inną matkę która kiedyś robiła pranie - to są tzw podwójne standardy które często stosujecie. Na chwilę obecną wg. ciebie nie mogę się powołać na
Bo wy wychodzicie z założenia, że jeśli jakiś mężczyzna wynalazł jakieś urządzenie, to wy macie otrzymywać od kobiet wdzięczność, mimo iż sami niczego nie wynaleźliście a jeszcze sami z tego samego korzystacie xD
@AlienFromWenus: To w takim razie, czemu uważacie że dzisiejsi mężczyźni są sobie sami winni tego, co robili mężczyźni 100 lat temu?
Np. uważacie że obowiązek kraju powinien być tylko dla mężczyzn bo sami 100 lat temu sobie
@AlienFromWenus: Takie to naleciałości że dziś większość mężczyzn chce zrównania praw dla mężczyzn i kobiet.
Wiesz co, coraz bardziej się przekonuje, że feministki to nic innego jak zbieranina kobiet z zaburzeniami osobowości paranoicznej. W zasadzie nie ma co z wami dyskutować.
@AlienFromWenus: W sumie gdzieś mam wdzięczność kobiet. Chcę by zeszły mi z drogi i przestały utrudniać życie postronnym (a o to trudno).