Aktywne Wpisy

capol2 +302
#meskiegranie To te słynne koncerty o których bilety sie tak wszyscy biją i je ciężko dostac??? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

PierdekAlonso +84
Ja dzisiaj na spacerze z synem. Co prawda nie jestem jego ojcem biologicznym, ale kocham go jak swoje. Możecie się śmiać, ale ja mam w to #!$%@?, bo jestem dorosłym mężczyzną i wziąłem odpowiedzialność na swoje barki. Jestem dojrzałym facetem.
#chwalesie #rodzicielstwo #pokazmorde #clm
#chwalesie #rodzicielstwo #pokazmorde #clm

Po prostu Robert Lewandowski jest a) sportowcem, więc wie że sportowcy, trenerzy, fizjoterapeuci, masażyści czasem mają ze sobą kontakt fizyczny i że to jest normalne. b) ma na tyle pewności siebie, że go takie rzeczy nie obchodzą, c) woli mieć żonę, która prowadzi własne aktywności i jest z nią o czym pogadać, a nie zastraszoną zahukaną szarą myszkę, która chodzi w burce i nie wychodzi z domu żeby nie urazić pana i władcy.
Bachata składa się z romantycznych i zmysłowych ruchów, które mają na celu wyrażenie emocji i nastroju muzyki. Wiele ruchów bachaty, takich jak uścisk i bliski kontakt między partnerami, może być interpretowanych jako wyraz intymności i emocjonalnej bliskości.
kiedyś w klubach w czasie tańca wsadzałem kolano miedzy nogi, coś ala robi to ania w nagraniu ale ona sama na te kolano się nadziewa...
żadna nie oponowała...
nie czytajcie tego chłopy, to są projekcje babskie XD przezorny zawsze ubezpieczony, uczcie się od kobiet
@sepuqqu: Gdyby trenował taniec towarzyski, to tak. Nawiasem mówiąc, dobrze by mu zrobiło trochę regularnego sportu.
@Grejt_Sajaman: To jest wasza subiektywna opinia, moim zdaniem fizycznie oni są na bardzo podobnym poziomie atrakcyjności. Natomiast jeśli chodzi o całokształt, to wiadomo, że Robert będzie wyżej, bo jest znany i ma ogromne osiągnięcia. Jeśli myślicie inaczej, to macie urojenia, każda
@SanSebastian666: Naprawdę właśnie porównałeś sport do tańca w klubach? No brawo.